Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Imobilele din Albești, înregistrate pe sectoare cadastrale de Startcad Advisor SRL (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2024 19:40 467 Marime text

Startcad Advisor a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Albești, județul Constanța, contractul vizând furnizarea serviciilor de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale în cadrul PNCCF.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de   de 108.476,8 lei 

Denumirea achiziției este „Servicii de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale în cadrul PNCCF“, iar în descriere se precizează că este vorba despre servicii de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale în cadrul PNCCF pentru terenuri extravilane și intravilane pe raza UAT ALBESTI, JUDETUL CONSTANTA, sectoarele 34,48,45,38
 
 
 Despre Startcad Advisor SRL
 
Firma Startcad Advisor SRL din Constanța, a fost înființată la data de 02.09.2016 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat și administrator este Raluca Hasu. Startcad Advisor SRL cu 7 salariați a declarat, în anul 2023, o cifră de afaceri de 730.587 lei și un profit de 207.907 lei.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


Citește și:

Comuna Albești, creanțe de peste 60.000 de euro de la contribuabili de negăsit, spune Curtea de Conturi. Raportul din 2023 (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii