Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Liceul Teoretic „Anghel Saligny” din Cernavodă cumpără sistem de detecție și alarmare în caz de incendiu (DOCUMENT)

ro

12 Jul, 2024 21:17 779 Marime text
foto: Pexels
Liceul Teoretic „Anghel Saligny” din Cernavodă, județul Constanța a semnat prin cumpărare directă cu Electra Smart GSM, contractul vizând furnizarea de sistem IDSAI.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 151.686,51 lei. 

Denumirea achiziției este „Sistem IDSAI“, iar în descriere se precizează că este vorba despre  lucrări de reparații și înlocuire Sistem IDSAI (Instalație detecție și alarmare incendiu).
 
Sistem de detecție și alarmare în caz de incendiu, lucrare constând în furnizarea următoarelor bunuri și prestarea următoarelor servicii: Centrală incendiu autoadresabilă 2 bucle buc. 1; Acumulator 12V/12Ah buc. 2; Apelator telefonic/ comunicator gsm buc. 1; Detector optic de fum adresabil buc. 163; Detector de fum și temperatura adresabil buc. 6; Soclu detector cu izolator de bucla buc. 169; Barieră reflexie IR fum, 10 - 60 m buc. 4; Buton manual de alarmare, ptr. Interior, cu izolator buc 36; Doza buton, montaj aparent, cu borne de conexiuni buc. 36; Capac protectie plastic, transparent, pentru butoanele din seria FC400 buc. 36; Sirena de interior cu flash buc. 7; Soclu pentru sirena adresabila cu alimentare de pe bucla buc 7; Sirenă adresabilă de exterior (IP65), izolator încorporat, 1 frecvențe de clipire buc. 6; Sursa de alimentare certificata EN54 monitorizata buc 5; Modul convertor/comanda si monitorizare (contact liber de potential) buc. 5; Cablu JEH (ST) 2x2x0.8 m 1600 Tub rigid 16mm și accesorii m 1450 Acumulator 12V/7Ah buc 10; Manopera instalare și configurare elemente IDSAI, programare, punere în functiune și testare, instruire a personalului deservant.
 

 
Despre Electra Smart GSM
 
Firma Electra Smart GSM SRL din Medgidia, a fost înființată la data de 26.03.2015 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4321 - Lucrări de instalații electrice.
 
Cifra de afaceri Electra Smart GSM SRL a fost de 3,220,140.00 lei în anul 2023, cu un profit de 1,158,937.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 48.27%.

Electra Smart GSM SRL a raportat un număr de 4 angajați în anul 2023.
 
Asociați sunt Florin Pană (90%) și Florinela Pană (10%), primul fiind, totodată, și administratorul firmei.
 
Pana Florin figurează ca asociat si administrator și în cadrul PANAF EVAL SRL și asociat în cadrul panaf Electric ESG SRL și Business Factory Building SRL.
 
Florinela Pană figurează ca asociat si administrator și în cadrul Mezozoica SRL, Panaf Electric ESG SRL, Business Factory Building SRL, Panaf Experteval SRL asociat în cadrul  Panaf Eval SRL.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


Citește și:

Trei grădinițe din Medgidia vor primi echipament electronic. Cine le va furniza dotările (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii