Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din Bacău va asigura excursia în Tulcea a elevilor de la Școala Profesională „Radu Prișcu” Dobromir (DOCUMENTE)

ro

10 Jun, 2024 17:00 636 Marime text
  • Excursia la Tulcea cuprinde următorul itinerariu: vizită la Mănăstirea Celic Dere, vizită la Acvariu, vizită la Muzeul de Etnografie și Artă Populară, vizită la Muzeul de Istorie și Arheologie
 
Școala Profesională „Radu Prișcu” din Dobromir, județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, a încheiat cu societatea Căsuța Mov SRL un contract atribuit prin cumpărare directă.
 
Obiectul acestuia este o excursie la Tulcea.
 
Prețul plătit de Școala Profesională „Radu Prișcu” a fost de 52.000 de lei.
 
Excursia la Tulcea cuprinde următorul itinerariu: vizită la Mănăstirea Celic Dere, vizită la Acvariu, vizită la Muzeul de Etnografie și Artă Populară, vizită la Muzeul de Istorie și Arheologie.
 
În detaliile anunțului de atribuire se arată că intrăile și masa sunt incluse și cu gratuitate. La excursie participă 14 profesori însoțitori.
 
La data de 7 iunie 2024 a fost publicat, în SEAP, anunțul de atribuire.
 
Despre Căsuța Mov SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că firma a fost fondată în anul 2022, are sediul în Bacău, pe strada Prelungirea Bradului nr. 48 și obiectul de activitate este „activități ale agențiilor turistice”.
 
Ca asociat și administrator apare Pește (Bîrgăoanu) M. Liliana. Numele ei mai este prezent în Pește Liliana Asociație Familială (radiată) și Vilial SRL (radiată).
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Căsuța Mov SRL are șase achiziții directe adjudecate la nivelul județului Constanța. Pe 27 octombrie 2023 a fost încheiat primul contract între Căsuța Mov SRL și Școala Gimnazială nr. 1 Pantelimon.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Căsuța Mov SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Afaceri Constanța Ce firmă va asigura transportul elevilor de la Liceul Tehnologic „Nicolae Istratoiu” Deleni în excursie la București (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii