Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din Galați va acorda asistență tehnică pentru proiectul de asfaltare, reabilitare și modernizare a drumurilor din Pantelimon (DOCUMENTE)

ro

29 May, 2024 17:00 560 Marime text
  • Potrivit termene.ro, firma Anarecom Regioserv SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în municipiul Galați, iar obiectul principal de activitate la RECOM este „Activități de arhitectură“
 
La data de 28 mai 2024, în SEAP a apărut anunțul conform căruia Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța, a atribuit prin cumpărare directă un contract către Anarecom Regioserv SRL.
 
Acesta constă în „acordare asistență tehnică din partea proiectantului – Asfaltare / reabilitare și modernizare drumuri”.
 
Conform detaliilor, UAT comuna Pantelimon dorește să achiziționeze pachetul ce constă în acordare asistență tehnică:
  • Pe perioada de execuție a lucrărilor
  • Pentru participarea proiectantului la fazele incluse în programul de control al lucrărilor de execuție, avizat de către Inspectoratul de Stat în Costrucții
 
Valoarea contractului este de 40.000 de lei.
 
Despre Anarecom Regioserv
 
Potrivit termene.ro, firma Anarecom Regioserv SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în municipiul Galați, iar obiectul principal de activitate la RECOM este „Activități de arhitectură“.
 
Asociat unic în Anarecom Regioserv SRL este Nicolae - Viorel Trif, cel care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Aliana - Team Consulting SRL.
 
În 2022, Anarecom Regioserv SRL a avut o cifră de afaceri de 3.039.748 lei, un profit de 1.263.213 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 10.

Conform licitatiapublica.ro, societatea are 443 de cumpărări directe încheiate la nivelul României, 117 dintre acestea fiind cu autorități contractante din județul Constanța.
 
Primul contract datează din 26 februarie 2018 și a fost încheiat cu Consiliul Local al comunei Peștera. Ultimul contract a fost parafat astăzi, 29 mai 2024, cu Primăria comunei Grădina.
 
Toate cumpărările directe ale Anarecom Regioserv SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon contractează, cu peste 145.000 de euro, Newbuilding Cons SRL pentru lucrări la Căminul Cultural din Runcu (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii