Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria comunei Grădina cumpără echipamente și instalații sanitare pentru Școala Gimnazială nr. 1 (DOCUMENTE)

ro

20 Jul, 2024 16:21 205 Marime text
  • Această achiziție face parte din lucrarea „Reabilitare și extindere Școala Gimnazială nr. 1 Grădina din comuna Grădina, județul Constanța”


Primăria comunei Grădina, județul Constanța, cumpără direct echipamente și instalații sanitare interioare de la PG Delta Electron SRL.


Această achiziție face parte din lucrarea „Reabilitare și extindere Școala Gimnazială nr. 1 Grădina din comuna Grădina, județul Constanța”.


Valoarea contractului este de 87.468,72 de lei.


Data publicării anunțului de atribuire în SEAP este 18 iulie 2024.
 

Despre PG Delta Electron SRL

Conform termene.ro, PG Delta Electron SRL funcționează din 27 ianuarie 1994, are sediul în Năvodari, județul Constanța, pe strada Taberei nr. 1, iar obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.


În anul 2023, PG Delta Electron SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 11 milioane de lei, un profit de peste 600.000 de lei și 39 de angajați.


Firma este controlată de Cornel-Florin și Elena Pocora, asociați cu părți egale. Tot ei sunt și administratorii.


După cum arată sursa citată, Cornel-Florin Pocora apare și în Agroseven SRL, Litoral Sun Tour SRL și Complex Sunrise Mamaia Nord SRL. Elena Pocora mai figurează în: Delta Electron Logistic SRL (radiată), Litoral Sun Tour SRL și Kara Deniz Holiday SRL.


Potrivit licitatiapublica.ro, PG Delta Electron SRL are 36 de cumpărări directe, toate încheiate cu autorități contractante din județul Constanța. Primul contract datează din 23 februarie 2018.


Toate cumpărările directe ale firmei PG Delta Electron SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cumpărări directe Constanța Primăria Grădina, licitație deschisă pentru asfaltarea, reabilitarea și modernizarea drumurilor (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii