Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Costinești alege Terra Radici SRL pentru dezinsecția terestră (DOCUMENT)

ro

10 Aug, 2024 10:18 185 Marime text
Primăria Costinești, foto: ZIUA de Constanța
Primăria Costinești, județul Constanța, a semnat prin cumpărare directă cu Terra Radici SRL contractul vizând furnizarea serviciilor pentru dezinsecție terestră pe raza UAT comuna Costinești.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 52.000 lei. 

Denumirea achiziției este „SERVICII DE DEZINSECTIE TERESTRA PE RAZA UAT COMUNA COSTINESTI“, iar în descriere se precizează că este vorba despre  servicii de dezinsectie terestra pentru o suprafata totala de 800ha, ce presupune combaterea insectelor târâtoare şi zburătoare care pot periclita sănătatea omului şi a animalelor, reprezentând vectori în transmiterea unor boli infecto-contagioase şi parazitare, prevenindu-se astfel afecţiuni ca tuberculoza, toxiinfecţia alimentară, virozele, malaria, febra aftoasă, tifusul, afecţiunile automate, ciuma, turolemia, variola, antraxul, pestia porcină.

Solutia tehnica propusa este SOLFAC TRIO EC 140NF (productie BAYER Germania), cu spectru extrem de amplu de actiune si implica tratament cu ceata termica calda, aplicata terestru, cu platforme auto, echipate cu generatoare termice, respectiv tratament aplicat cu atomizoare de ceata rece, acolo unde se impune (spatii greu accesibile).
 
Potrivit datelor oficiale, substanţele utilizate trebuie sa fie aprobate de: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Ministerul Sănătăţii, Direcția de Sănătate Publică; D.S.V.S.A.
 

 
Despre Terra Radici SRL


Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 august 2024,firma Terra Radici SRL din Constanța, a fost înființată la data de 18.08.1997 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8129 - Alte activități de curățenie n.c.a..
 
Situația financiară pentru anul 2023 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 447.331 lei, un profit de 187.835 lei la un număr de un  angajat.

Asociați sunt Lazăr Bogdan-Iulian și Peicu Carmen Angela, ambii din Constanța. 

Administrator este Lazăr Bogdan-Iulian.
 
Lazăr Bogdan-Iulian este asociat și administrator și în cadrul DDD Insect Expert SRL, Agro Insect Team SRL, Bog Ambiental Team SRL.
 
Peicu Carmen Angela este asociat și administrator și în cadrul Deratex Grup SRL și asociat în cadrul DDD Insect Expert SRL.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.



Citește și:

Licitații ConstanțaRescue Mar SRL, fără salariați în 2023, va asigura serviciul de salvare acvatică pe plaja din Costinești (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii