Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Primăria Mangalia investește într-un Centru Cultural în Aurora. ARIA Concept Architecture SRL va elabora studiul de fezabilitate (DOCUMENT)

ro

31 Aug, 2024 16:36 209 Marime text
  • Societatea care a semnat cu Primăria Mangalia este ARIA Concept Architecture SRL. Valoarea contractului atribuit pe 28 august este de 163.000 lei. Elaborare Studiu de Fezabilitate este necear depunerii proiectului cu titlu "Centru Cultural Aurora", în Cap Aurora municipiului Mangalia, județul Constanța.
 
Municipiul Mangalia a anunțat pe SEAP cine se va ocupa de elaborarea studiului de fezabilitate în vederea depunerii proiectului cu titlu "Centru Cultural Aurora".
 
Societatea care a semnat cu Primăria Mangalia este ARIA Concept Architecture SRL, iar valoarea contractului atribuit pe 28 august este de 163.000 lei.
 
Elaborare Studiu de Fezabilitate este necear depunerii proiectului cu titlu "Centru Cultural Aurora", în Cap Aurora municipiului Mangalia, județul Constanța.
 
Primăria Municipiului Mangalia dorește să realizeze construcția unei clădiri cu funcțiune de centru cultural cu următoare funcțiuni:
 
- ateliere de a săli pentru traning-uri cursuri;
- club pentru activități;
- săli de teatru și film,
- săli pentru repetiții grup muzical;
- săli pentru dansuri,
- sali de calculatoare;
- săli pentru cursuri;
- birouri de consiliere socială,
- parcare;
- spațiu exterior desfașurare evenimente.
 
Suprafața terenului pusă la dispoziție este de aproximativ 36.860 mp.
 
 

Despre ARIA Concept Architecture SRL

Înființată în anul 2015, firma are sediul social pe strada Lahovari, Nr. 3, Constanța și dsesfășoară activități de arhitectură. Panait Irina-Gabriela este asociat unic și administrator.
 

ARIA Concept Architecture SRL a obținut, prin negociere directă, 15 contracte de autorități publice locale. Printre acestea se numără: Municipiul Mangalia - Studiu de fezabilitate,  Municipiul Râmnicu Vâlcea - Servicii de expertiză, Comuna Voineasa - Servicii de expertiză, Municipiul Ramnicu Vâlcea - Servicii de inginerie termica pentru constructii, Comuna Valu lui Traian- Servicii de topografie, Primăria Valu lui Traian  - Studii de fezabilitate, servicii de consultanță, analize și altele.
 
De asemenea, ARIA Concept Architecture SRL a câștita și 13 licitații de la autorități publice locale, printre care: Municipiul Râmnicu Vâlcea, Compania Națională de Investiții,  
Spitalul de Urgență al MAI "Prof. DR. Dimitrie Gerota" București și altele.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 6.605.835 lei, 13 salariați și un profit de 1.614.737 lei.
 
În secțiunea DOCUMENTE puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 
 
Primăria Mangalia cumpără 711 torturi aniversare
 
O firmă din Brașov, care a organizat două evenimente la Mangalia, cheamă în instanță primăria
 
Primăria Mangalia caută firmă de consultanță pentru proiectul delegării serviciului de iluminat public
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii