Cumpărări directe Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va realiza o clădire de legătură între corpul C7 și corpul C8 (DOCUMENTE)
Cumpărări directe: Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va realiza o clădire de legătură între
28 Feb, 2024 12:45
ZIUA de Constanta
1154
Marime text
- Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța intenționează să realizeze o clădire de legătură între corpul C7 și corpul C8.
- Valoarea estimată a contractului „Proiect tehnic pentru clădire de legătură între corp C7 și corp C8 și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor“ este de 210.000 lei.
- Licitația va avea loc pe data de 29 februarie, ora 15:00.
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța cumpără, prin negociere directă, Servicii de proiectare tehnică pentru o clădire de legatură între corpul C7 și corpul C8.
Valoarea estimată a contractului „Proiect tehnic pentru clădire de legătură între corp C7 și corp C8 și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor“ este de 210.000 lei. Licitația va avea loc pe data de 29 februarie, ora 15:00.
Spitalul Clinic de Pneuftizilogie Constanța este spital public de monospecialitate cu personalitate juridică, aflat în subordinea CJ Constanța. Pe teren sunt edificate 11 corpuri pavilioane nealipite niciunei limite de proprietate, cu destinația de servicii medicale-sănătate, după cum urmează: C1 – pavilion copii, C2 – pavilon administrativ, C3 - magazie, C4 – centrală termică, C5 – magazie, C6 – farmacie+pavilion bloc alimentar D+P, C7 – pavilion femei (Secția Clinică) Dp+P+1 E, C8 – pavilion bărbați (secția medicală) P+1E+M, C9 – birouri+cabinet portar, C10 – morgă, C11 – ateliere.
Amplasamentul are o suprafață totală de 19.982 mp, suprafață construit de 2.738 mp, suprafață desfășurată de 4.166 mp și este situat în Palazu Mare, nr. 40.
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța este de tip pavilionar, find format dintr-un ansamblu de 5 clădiri dintre care 3 au destinație medicală.
În celelalte două clădiri se află farmacia, laboratorul, spațiile de deservire, serviciile tehnico-administrative. Spitalul are în componență o secție clinică universitară care, pe lângă asistență medicală, desfășoară activitate de învățământ și cercetare științică două secții medicale și ambulatoriul de specialitate.
Domeniile principale în care se desfășoară activități de cercetare clinică sunt cele reprezentate de patologia pulmonară cronicăde tip obstructiv (astm BPOC), patologia neoplazică, infecțiile pulmonare acute sau cronice (pneumonii, tuberculozi pulmonari, COVID-19), infecții sistemice severe (sepsis) precum în domeniul tabacologiei și a investigației imagistice bronhoscopice.
În prezent, spitalul nu deține aparatură de imagistică de tip RMN și nici secție de terapie intensivă, astfel că realizarea scanărilor de înaltă calitate și tratarea pacienților în stare critică este realizată la Spitalul Clinic de Urgența Constanța, aflat la o distanță de 7 km.
În structura Spitalului există compartiment de Imagistică, însă punctul de lucru în care se află amplasat un aparat de computer tomograf este în cadrul Dispensarului TBC de pe Bdul Alexandru Lăpușneanu, aflat la 6 Km de spital, iar pacienții care necesită investigația sunt transportați cu ambulanța.
Acest fapt creează deficiente în acordarea îngrijirii medicale pentru pacienții gravi, greu transportabili, cu necesar de oxigen, expune pacienții la riscuri suplimentare legate de transport, crește timpul până la efectuarea investigației și genereaza costuri suplimentare. De asemenea, secțiile Pneumologie I (corp C7) și Pneumologie II (corp C8) nu au o legătură directă acoperită, accesul și circulația întrte secțiise realizază prin ieșirea în exteriorul clădirilor.
Obiectivul de investiție vizat constă în crearea unei clădiri de legătură între corp C7și Corp C8 pentru asigurarea spațiilor funcțșionale prevăzue în stidiu de fezabilitate, respectov crearea unui centu de imagistică și a unui spațiu de terapie intensivă.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație, precum și Caietul de sarcini.
Citește și:
Primăria Comunei Ciocârlia, județul Constanța extinde rețeaua de canalizare din comună. Ce valoare are proiectul (DOCUMENT)
Licitații Constanța: Confort Urban SRL cumpără vopsea, diluant și microbile de 1,5 milioane de lei de la Histria Internațional SRL, deținută de familia Bosînceanu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii