Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Lucian Popovici, numit în funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al ACROPO

ro

05 Sep, 2024 19:45 205 Marime text
Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea NeagrăÎn Monitorul Oficial a fost publiată decizia de numire a lui Dan Lucian Popovici în funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. 

Numirea este pentru o perioadă de cinci ani. 

Conform documentului publicat în Monitorul oficial, Dan Lucian Popovici va exercita atribuțiile de președinte cu rang de secretar de stat al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii. 

Documentul este semnat de primul ministru Marcel Ciolacu. 

De asemenea, în Monitorul Oficial a fost publicată și decizia privind revocarea lui Robert Eugeniu Ciocioi din funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. 

Citește și: 

Achiziții ConstanțaACROPO a cumpărat servicii de formare profesională. Instruirea angajaților va avea loc la Londra (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii