Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce să alegi clinica Dr Felix Hair Implant pentru a afla un preț pentru implant păr, vezi aici

ro

19 Aug, 2024 10:20 196 Marime text
Sursă foto: drfelixhairimplant.ro

Înfățișarea fizică are un anume impact asupra noastră. În sensul că atenția ne este imediat atrasă de o persoană care arată bine și este îngrijită. Printre detaliile care sar în ochi se numără dantura dar și părul. În mod special acesta din urmă este un adevărat etalon care spune multe despre persoana în cauză. Din diverse motive, mai ales financiare, oamenii nu știu că pot apela la metode moderne de a-și recupera podoaba capilară. Una dintre ele este și implantul de păr care se face la clinica Dr Felix Hair Implant. Dar oare care este un preț pentru implant de păr la ora actuală?
 
De ce este acest implant special, vom afla în cele ce urmează.
 
La cât ajunge un preț pentru implant păr la clinica Dr Felix Hair implant?
 
Podoaba capilară se poate pierde din diverse motive. Fie ca urmare a unui accident sau boli, fie din cauza folosirii unor produse cosmetice neadecvate. Nu doar atât, cât și moștenirea genetică își poate pune amprenta în acest sens.
 
De aceea, unele persoane vor încerca să mascheze lipsa părului prin purtarea de peruci, șepci sau baticuri. Aceasta e o soluție temporară care funcționează doar pe termen scurt. Însă la aflarea unui pret pentru implant par mulți vor lua în considerare această ofertă. Și asta deoarece un implant de păr reușit se poate plăti în rate. Un dublu avantaj, în același timp se pot observa efectele pozitive ale implantului.
 
Prin ce este diferit un implant de păr la Clinica Dr Felix Hair implant
 
Spre deosebire de alte clinici, la această clinică performează un grup de medici specialiști, nu doar tehnicieni. Aceștia au mulți ani de experiență în spate și mii de cazuri de pacienți mulțumiți la finalul operațiilor.
 
Metoda brevetată de către acești medici specialiști se numește Q-Fue și constă în implantul realizat manual, fir cu fir. Tocmai de aceea rezultatul final este impresionant, nimeni nu va bănui că persoana și-a făcut implant. De asemenea, toate etapele implantului de păr începând cu consultația, marcarea zonelor, anestezia, implantul sunt realizate cu mare atenție. Fie că este vorba de implant de păr pe cap, la sprâncene sau barbă, se obțin rezultate cu aspect natural, la o densitate maximă posibilă.
 
Tehnica Q-Fue este mai puțin invazivă dintre toate tehnicile de implant dar și cea la care se văd rezultatele mult mai rapid. Mai multe detalii despre aceasta se poate afla de pe site-ul drfelixhairimplant.ro.
 
Cum se procedează pentru o programare la această clinică?
 
Merită menționat faptul că aici consultația este gratuită iar programarea se face online sau pe Whatsapp. Se pot trimite câteva poze, pentru ca specialiștii să își poată face o idee despre ce anume este vorba. Ulterior, urmează vizita la clinică și întâlnirea cu un medic specialist, apoi punerea de comun acord privind procedurile care vor fi efectuate ulterior.
 
Urmează intervenția în sine și refacerea, care este mult mai rapidă iar vindecarea va fi fără cicatrici.
 
Prețul implantului diferă de la pacient la pacient, în funcție de gravitatea cazului dar plata se poate face și în rate. Mai multe detalii dar și fotografii revelatoare se pot vizualiza pe site-ul oficial drfelixhairimplant.ro.
 
 
Contact:
 
office@drfelix.ro
+40 749.260.204
 
Sursă foto: drfelixhairimplant.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii