De la funcționar bancar la educator holistic Cum o chema pe constănțeanca Cristela Georgescu înainte de căsătorie. Avere, interese și misiune (DOCUMENTE)
De la funcționar bancar la educator holistic: Cum o chema pe constănțeanca Cristela Georgescu înainte de căsătorie.
26 Nov, 2024 07:44
ZIUA de Constanta
17613
Marime text
Sursă foto: facebook.com/cristela.elena.georgescu
- Georgescu (fostă Moldoveanu) Cristela Elena domicilia anul trecut în comuna Mioarele, „cea mai înapoiată comună din Muscel“
- Moldoveanu Cristela Elena, în 2006, Director general adjunct la CitiBank SA (1996)
- OTP Bank – Banca preferată a familiei Georgescu
- Veniturile familiei Georgescu
- Georgescu Călin președinte al Asociației neguvernamentale Pământul Strămoșesc
- Nu a declarat venituri și cheltuieli de capmanie, ceea ce este neverosimil pentru un candidat care obține peste 20%
- „Pe sub radar”, Călin Georgescu - 22,94% a terminat pe primul loc primul tur al alegerilor prezidențiale
Cristela Elena Moldoveanu, director general adjunct la CitiBank SA
În 2006, constănțeanca Georgescu Cristela Elena, se numea încă Moldoveanu și era unul dintre cei cinci directori generali adjuncți la CityBank România SA, alături de Victor Andrei, Corian Ioana Motoc, Adela Monica Rădulescu, Răzvan Bădălicescu, Florin Iulian Petrescu și director general Shahmir Syed Khaliq .
Un an mai târziu, conform documentelor CityBank România SA publicate în Monitorul Oficial, Cristela Elena devenise Georgescu.
Șefii și colegii Cristelei Georgescu la CITIBANK România SA (1996)
CITIBANK România SA (1996) București, în adunarea generală a acționarilor din 17.10.2007, care a avut loc în New Castle, Delaware, era reprezentată de către William H. Wolf , ca reprezentant legal , fie conform actului constitutiv , fie hotărârilor Consiliului de Administrație , prin companiile Citibank Overseas Investment Corporation cu 99,6% și patru companii , respectiv, Foremost Investment Corporation cu 0,1% , Nostro Investment Corporation cu 0,1% , Centaur Investment Corporation cu 0,1% și Yonder Investment Corporation cu 0,1%.
Consiliul de Administrație al CITIBANK România SA (1996) București , la mometul 2007, avea următoarae componență Shahmir Syed Khaliq, Președinte al Consiliului de Administrație și Director General, Witold Zielinski, Zdenek Turek și Cristina-Isabela Ion.
Societatea CITIBANK România SA (1996) București s-a radiat în 11.03.2010.
Din sistemul bancar la terapii de echilibrare energetică, autor de cărți și educator naturopat
În prezent, Cristela Georgescu se prezintă practician și educator holistic experimentat, specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxifiere și regenerare celulară, iridologie clinică, terapii de echilibrare energetică, speaker îndrăgit și autor al mai multor programe educaționale dedicate familiilor, comunitatilor si firmelor, autor de cărți,
Are studii postuniversitare și certificări profesionale de la Institute for Integrative Nutrition și Departamentul de Stat pentru Educatie din New York (Certified Integrative Nutrition Coach), prestigioasa Universitate Cornell – Catedra de Nutriție Vegetariană și Centrul pentru Studii în Nutriție “Dr. T. Colin Campbell” (Certificate in Plant Based Nutrition), American Association for Drugless Practitioners (Certified Holistic Health Practitioner), Școala Internațională de Detoxificare Regenerativă coordonată de Dr. Robert Morse (Certified Regenerative Detoxification Specialist).
Este absolvent al programului de formare profesională și de experimentare personală directă în domeniul detoxificării regenerative cu ajutorul dietei și al fitoterapiei, Școala Sănătate 5D.
Are atestat de formare profesională în Germania ca Practician Organetik cu ajutorul metodelor de biorezonanță și al tehnologiilor de echilibrare energetică pe bază de impulsuri, este membru al International Association for Health Coaches, al American Association for Drugless Practitioners, al organizatiei Physicians Committee for Responsible Medicine din Washington DC, al Dr. Morse’s Herbal Health Club si al Clubului Dr. Soescu – ”Iubim Fructele”.
A locuit și a profesat în Austria, tot în domeniul holistic, iar din 2021 a revenit împreună cu familia ei în România, potrivit www.cristelageorgescu.ro.
Cristela Elena Georgescu declara în documente domiciliul în județul Argeș, satul Mățău, comuna Mioarele, „cea mai înapoiată comună din Muscel“, potrivit www.evenimentulmuscelean.ro.
Georgescu (fostă Moldoveanu) Cristela Elena a înființat , la sfârșitul anului trecut, societatea Cristela Georgescu Education SRL cu sediul social în București, zona Piața Victoriei, Felix Office Building cu activitate declarată alte forme de învățământ.
sursa foto: www.spatii-de-birouri.ro/en
Misiune
Pe portalul www.cristelageorgescu.ro, Cristela se prezintă autor și educator naturopat, cu 20 de ani de experiență personală directă în domeniul sănătății naturale cu ajutorul nutriției integrative, apifitoterapiei, gemoterapiei, detoxificării regenerative, iridologiei clinice, biorezonanței și al tehnicilor de eliberare emoțională.
Cristela afirmă că își dorește ca oamenii să înțeleagă că sănătatea fiecaruia se află în propriile mâini și că menținerea ei este mai importantă decât vindecarea.
De aceea activitățile ei pun în centru prevenția, singura formă de ”medicină” conformă cu planul natural. Iar la nevoie, vindecarea se face prin înțelegerea, respectarea, favorizarea și stimularea proceselor curative declanșate de organism (care este în fapt propriul său medic), folosind puterea plantelor, a alimentelor biologice naturale, a terapiilor naturale și a principiilor de viață care respectă Legile Naturii.
Deși din 2021 a renunțat la cabinetul său și la sesiuni individuale, Cristela se prezintă ca un practician experimentat, de la care poți învăța în continuare cum să descifrezi mesajele corpului și să folosești puterea plantelor, dar și cum să-ți transformi comportamentul alimentar și viața, pentru a activa abilitatea înnăscută de autocurățare, autovindecare, autoregenerare si autoechilibrare a organismului.
Călin Georgescu – ce avere și interese a declarat pe proprie răspundere în 1 octombrie 2024
Georgescu Călin, în calitate de candidat la alegerile prezidențiale, a completat, la data de 1.10.2024, pe proprie răspundere un set de declarații de avere și interese , unde a consemnat bunurile immobile , terenusri și clădiri, bunuri mobile, active financiare , venituri, etc.
Conform declarațiilor, familia Georgescu Călin și Cristela Elena, a cumpărat acum doi ani, un teren intravilan 3.903 mp în Brașov, comuna Viștea, satul Viștea de Sus, județul Brașov .
Georgescu Călin, din eroare sau nu, a declarat la rubrica clădiri , un imobil cu aceeași suprafață cu terenul de 3.903 mp cumpărat în anul 2022 în satul Viștea de Sus, Brașov.
Familia Georgescu deține un autoturism Toyota Yaris an de fabricație 2022.
OTP Bank – Banca preferată a familiei Georgescu
Georgescu Călin a declarat două conturi tip depozit la OTP Bank , conturi deschise în 2021 și cu sold total , la data completării declarațiilor, de 264.000 euro.
Veniturile familiei Georgescu
Georgescu Călin a declarat venituri de 72.000 lei de la Universitatea din Pitești, Facultatea de Științe , iar Georgescu (fostă Moldoveanu) Cristela Elena a încasat 25.458 lei salariu de la societatea unde este asociat unic și administartor, respectiv Cristela Georgescu Education SRL (2023) București.
Cristela Georgescu – „De multe ori în viață facem lucruri sub presiune socială, a paradigmelor în care am fost crescuți....”
Într-un interviu acordat la Radio România Cultural, pe vremea când încă lucra și trăia în Austria Cristela Elena Georgescu a vorbit despre pasiunea pentru sănătate și terapie, în condițiile în care a terminat studiile la ASE în 1994.
„De multe ori în viață facem lucruri sub presiune socială, a paradigmelor în care am fost crescuți, dar ajungem la un moment dat să răspundem unei chemări. Iar eu am auzit acea voce: VINO, în multe feluri și am ajuns să profesez. Am fost bancher, acum militez pentru un stil de viață.
Când am finalizat studiile, visul absolvenților era să lucrăm în multinaționalele care erau deja în România, iar visul celor din provincie, cum era și cazul meu venită din Constanța era să rămânem în București, chiar dacă părinții mei și-ar fi dorit să mă întorc acasa.
A fost o discuție destul de aprigă între mine și părinți, pentru că se simțeau răspunzători și datori pentru traseul meu, chiar dacă aveam deja pâinea și cuțitul în mână. Nu-și puteau imagina cum să trăiesc într-o mansardă de 4mp, când eu acasă aveam camera mea, chiar dacă provin dintr-o familie de oameni modești și nu aveam condiții de lux.
Am rămas în București, m-am angajat la o companie americană, am lucrat acolo trei ani, după care, am făcut această schimbare..
După acest timp, intuiția mi-a spus că am terminat a doua facultate, unde m-am format ca personalitate, însă îmi doream altceva.
Era o perioadă când în România veneau investitori, eu îmi doream să lucrez în companii americane și a fost ca un vis frumos”. (...)
În cadrul aceluiași interviu, Cristela Georgescu a vorbit despre pasiunea pentru nutriție, care a venit din spiritul competitiv, după ce a făcut pionierat în domeniul bancar, cu prețul sănătății, despre care susține că nu înseamnă neapărat boală, ci lipsa echilibrului, oboseala cronică.
„Mă simțeam foarte obosită la 34 de ani, în plină ascensiune profesională, eram necăsătorită, îmi permiteam financiar orice, dar medicul mi-a dat diagnosticul de oboseala cronică și o listă la care trebuia să fiu atentă.
A intervenit faza de negare, de ridiculizare și nu am ținut cont de sfaturile pe care le-am primit. Ulterior s-au adăugat bolile omului modern și atunci am înțeles implicațiile.
Trebuie să ascutăm organismul cu care nu trebuie să fim într-o relație de dictatură, ci să-l tratăm cu blândețe și cu credință.
Vindecarea e un proces continuu și durează până în ultima clipă. Așa s-a întâmplat și cu mine și aici s-a produs declicul....”, a povestit Cristela Georgescu.
Georgescu Călin președinte al Asociației neguvernamentale Pământul Strămoșesc
Un anume Lofqvist Gianni Costică postează pe rețelele sociale din Suedia, fie din Lund sau Malmo, și este membru fondator al asociației Pământul Ștrămoșesc.
sursă foto: facebook.com
Pământul Strămoșesc a fost o revistă bilunară, organ al Legiunii Arhanghelului Mihail. Primul număr a fost publicat la 1 august 1927, revista apărând ulterior cu întreruperi și periodicitate variabilă până în anul 1979.
Membrii asociați Angelescu Ovidiu, Anton Adrian Augustin, Avadanei Lacrima Narcisa, Bârsan Alexandru Gheorghe, Bujor Radu, Căpușan Gheorghe, Căpușan Rodica, Costache Carmen Mariana, Florea Ionica, Gavriș Marius, Mihai Dragoș, Mihălescu Ilie, Opra Ioan, Postolache Loredana Elena
Membrii asociați coordonatori pe zone Angelica Brânză coordonator Brăila, Bartik Diana coordonator Muntenia, Benea Nicolae Florin coordonator județ Bistrița-Năsăud, Calistru Constantin coordonator județ Neamț, Crișan Adrian coordonator Crișana, Iacob cristian coordonator județul Iași și Picioroagă Florentin cootdonator județ Vaslui.
Membrii asociați cu atribuții administrative
Cârdei Cornel este responsabil de donații și sponsorizări, Cherteș Călin coordonează diasapora și Spania, Georgescu Iustin responsabil canal info Telegram și Matei Liviu responsabil departament IT.
Consultanții asociației neguvernamentale Pământul Strămoșesc sunt Leontina Prodan, Olah Bogathy Zoltan și Hurduzeu Ovidiu.
Cine este Călin Georgescu?
Născut pe 26 martie 1962, în București, în cartierul Cotroceni, Călin Georgescu este fiul lui Scarlat Georgescu (inginer agronom, autor al unui manual de Cadastru funciar pentru liceele agricole din RSR pentru clasele a II-a, a III-a și a IV-a) și al Anetei Georgescu (născută Popescu, funcționară la Institutul de Geodezie și, în anii ’60, secretară a ministrului Agriculturii)
PĂRINȚII:
Tatăl, Scarlat Georgescu, născut în 1922; ofițer de artilerie pe frontul de Vest; inginer agronom, fondatorul cadastrului funciar; autor al unui manual de Cadastru funciar (Ceres, 1971) pentru anii II, III, IV, după care s-a învățat în liceele agricole din R.S.R. Nu a fost membru al P.C.R. A fost o vreme profesor la Liceul agricol din Brănești.
Mama, Aneta Georgescu (fostă Popescu), a lucrat la Institutul de Geodezie. A fost, o vreme, în anii ’60, secretara ministrului Agriculturii.
ALTE RUDE:
Bunicul din partea tatălui, preot ortodox, descendent dintr-o familie de preoți ortodocși din Râmnicu Sărat (jud. Buzău). Familia a deținut pământuri și păduri în comuna Valea Salciei. Cavoul familiei se află în cimitirul ortodox Eternitatea din Râmnicu Sărat (jud. Buzău).
Verișoara tatălui, Maria Georgescu, a fost secretara lui Nicolae Iorga și a avut o mare influență asupra nepotului Călin Georgescu.
Verișorul tatălui, Leon Georgescu, a fost șeful Baroului Constanța. A avut mare influență asupra nepotului Călin Georgescu.
Fratele mamei, Traian Popescu, general în Armata Română, a făcut parte din garda Mareșalului Antonescu.
Călin Georgescu nu s- a dezis de ceea ce a fost si este, ba mai mult susține că istoria românilor este atât de falsificată și modificată după bunul plac al pāpușarilor și intereselor străine națiunii române, încât nu ne mai surprinde că masele care sunt dezinformate și așa de ușor manipulabile, habar nu mai au cine sunt și de unde vin, potrivit www.adevarul.ro.
Georgescu nu a declarat venituri și cheltuieli de capmanie, ceea ce este neverosimil pentru un candidat care obține peste 20%
„EFOR a analizat datele legate de veniturile și cheltuielile competitorilor electorali la alegerile prezidențiale, publicate de Autoritatea Electorală Permanentă pe 25 noiembrie. Una dintre concluziile principale este că nu au fost declarate venituri și cheltuieli de către candidatul independent Călin Georgescu, ceea ce este neverosimil pentru un candidat care obține peste 20% din voturi. În acest context, solicităm Autorității Electorale Permanente să realizeze un control pentru a verifica posibila finanțare nedeclarată a candidatului și să constate dacă s-a încălcat legea.
În același timp, solicităm ANCOM, în calitate de Digital Services Coordinator să se coordoneze cu Comisia Europeană și să ceară Tik Tok o investigație în acest caz. Considerăm că se încadrează în spiritul Digital Services Act în cazul riscurilor sistemice, iar coordonarea rapidă până la turul 2 este esențială”, conform ONG-ului care citează un raport în acest sens.
Expert forum afirmă că șase competitori electorali, din care 3 independenți au declarat 8,4 milioane de lei contribuții. Dintre independenți au declarat bani doar Cristian Diaconescu (625 mii lei), Ana Birchall (200 mii lei) și Mircea – Dan Geoană (6,8 mil lei). 7,4 milioane de lei provin din împrumuturi, din care 6,6 milioane de lei se regăsesc la Mircea Geoană. Călin Georgescu nu a declarat niciun venit.
Alegeri prezidențiale 2024: Călin Georgescu - 22,94% a terminat pe primul loc primul tur !
În cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale, Călin Georgescu a obținut 2.120.404 voturi, ceea ce reprezintă 22,94% din totalul voturilor.
Pe de altă parte, Elena Lasconi a acumulat 1.772.503 voturi, adică 19,18%.
Ion-Marcel Ciolacu a obținut 1.769.761 de voturi, ceea ce reprezintă 19,15% din totalul voturilor, fiind pe locul 3.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Protest la București împotriva lui Călin Georgescu. ”Uniți salvăm țara de Georgescu”
Alegeri prezidențiale 2024 Călin Georgescu a terminat pe prima poziție în 13 județe din România. Date exacte
#Alegeriprezidențiale Călin Georgescu - „În seara asta poporul român a strigat pace. Și a strigat foarte tare”
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii