Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decanul Baroului Constanța și președintele Constanța Restart, Cătălin Filișan Ovidius Park se îmbunătățește! Tractoraș nou pentru întreținerea gazonului (FOTO)

ro

27 Oct, 2024 15:37 357 Marime text
Sursă foto: Facebook/Filișan Cătălin
 
  • Filișan Cătălin este decanul Baroului Constanța și președintele Constanța Restart care a făcut Ovidius Park.
     

Într-o inițiativă de susținere a mediului înconjurător, reprezentanții Ovidius Park au anunțat achiziționarea unui tractoraș nou pentru întreținerea gazonului, posibilă datorită sprijinului sponsorilor.


Filișan Cătălin este decanul Baroului Constanța și președintele Constanța Restart care a făcut Ovidius Park.

Iată ce spune acesta: 

„Cu ajutorul sponsorilor am reușit să achiziționăm un tractoraș nou pentru întreținerea gazonului din #OvidiusPark. Mentenanța parcului este la fel de importantă precum construirea acestuia, însă este și foarte costisitoare. Mulțumim sponsorilor care iubesc natura și parcul. Sponsori care au înțeles că este nevoie de un efort comun pentru îngrijirea singurului parc construit în Constanța după anul 1989. În continuare avem nevoie de ajutorul celor care iubesc natura. Mulțumim!”, susține decanul Baroului Constanța.


Reamintim că, în martie 2019, decanul Baroului Constanța, avocatul Cătălin Filișan a muncit alături de echipa Constanța Restart și de 1000 de voluntari pentru plantarea copacilor din parcul Ovidius.

„Am reușit să îi mobilizăm pe cei care iubesc natura precum și mediul de afaceri din Constanța si am finalizat singurul parc construit în Constanța după anul 1989.

După o pauză de 2 ani de la finalizarea Ovidius Park, a venit momentul să începem următorul mare proiect al Asociatiei Constanța Restart, împreuna cu Universitatea Ovidius Constanța", susținea avocatul Filișan în decembrie 2023.




Citește și:
Avocatul Filișan și Constanța Restart, pregătiți pentru un nou proiect: University Park - un nou parc de două ori mai mare și mult mai frumos. Cum va arăta? (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii