Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie CNSC MINAC a vrut să închirieze un imobil cu destinația spaţii de birouri, expoziţionale şi depozitare materiale. Licitația ajunge direct pe masa judecătorilor de la Suceava! (DOCUMENT)

ro

06 Aug, 2024 17:00 375 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la contestația formulată de către DAILY GROUP SRL, cu sediul social în Suceava, privind procedura proprie internă, organizată de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța pentru închirierea unui imobil cu destinația spaţii de birouri, spaţiu expoziţional şi spaţiu depozitare materiale expoziţionale, mobilier de birou, documente administrativ contabile, cod CPV: 70310000-7 "Servicii de închiriere sau vânzare de imobile"
  • Suma estimată a achiziției era de 100.000 de lei, echivalentă cu 20.000 de euro
     
  • Conform caietului de sarcini, MINAC vrea să închireze spații de birouri în zona centrală a municipiului Constanța, iar durata contractului de închiriere se va întinde pe 36 de luni de la data semnării
     
  • Firma contestatoare a solicitat respingerea ofertei KARDINAL EQUITY SRL şi desemnarea ofertei sale ca fiind câştigătoare
  • Consiliul a admis excepția necompetenței materiale invocată din oficiu și a declinat contestația depusă de DAILY GROUP SRL, în contradictoriu cu MINAC către Tribunalului Suceava - secția Contencios Administrativ și Fiscal, pe raza căruia își are sediul contestatoarea
 
 

 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, a adoptat decizia nr.2135/C9/2481 la data de 30.07.2024 la contestația formulată de către DAILY GROUP SRL, cu sediul social în Suceava, privind procedura proprie internă, organizată de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța pentru închirierea unui imobil cu destinația spaţii de birouri, spaţiu expoziţional şi spaţiu depozitare materiale expoziţionale, mobilier de birou, documente administrativ contabile, cod CPV: 70310000-7 "Servicii de închiriere sau vânzare de imobile".

Firma contestatoare a solicitat respingerea ofertei KARDINAL EQUITY SRL şi desemnarea ofertei sale ca fiind câştigătoare.

Consiliul a admis excepția necompetenței materiale invocată din oficiu și a declinat contestația depusă de DAILY GROUP SRL, în contradictoriu cu MINAC către Tribunalului Suceava - secția Contencios Administrativ și Fiscal, pe raza căruia își are sediul contestatoarea.

Dispune trimiterea de îndată a cauzei către această instanță judecătorească.

Fără cale de atac, în temeiul art. 132 alin. (3) din Codul procedură civilă.
 
Licitația a avut loc pe 8 iulie a.c.
 
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a organizat pe 8 iulie a.c. licitația pentru atribuirea contractului „servicii de închiriere spații de birouri, spațiu expozițional și depozitare materiale”.
  
Suma estimată a achiziției era de 100.000 de lei, echivalentă cu 20.000 de euro.
 
Conform caietului de sarcini, MINAC vrea să închireze spații de birouri în zona centrală a municipiului Constanța, iar durata contractului de închiriere se va întinde pe 36 de luni de la data semnării.
  
Caracteristicile tehnice specifice ale imobilului pe care MINAC voia să-l închirieze sunt următoarele: Existența racordării la internet cu viteza de minim 1.000 mps; Posibilitatea realizării sistemului de avertizare la incendiu și efracție; Posibilitatea asigurării cu uși metalice/gratii/orice alte sisteme de securitate a încăperilor ce vor fi utilizate pentru depozitare materiale expoziționale, mobilier de birou, documente administrativ- contabile; Posibilitatea compartimentării spațiilor în vederea organizării spațiilor de lucru pentru personalul instituției și spațiul expozițional; Posibilitatea montării unui sistem CCTV propriu.
  
Caracteristicile generale ale imobilului/spațiului/spațiilor sunt: Imobilul să fie situat în zona centrală (Peninsulară), cu potențial turistic a municipiului Constanța, și/sau în vecinătatea sediului actual al MINA Constanța.

Să fie structurat pe minim 3 niveluri + subsol/demisol, astfel încât să permită: depozitare de materiale la subsol/demisol, amenajare de spațiu expozițional pe un nivel amenajare de spații de lucru pentru personal pe minim 2 nivele.

Suprafața construită totală a spațiului închiriat de minim 1.900 mp Suprafața utilă totală a spațiului închiriat de minim 1.600 mp .
Imobilul să nu fie amplasat în zona afectată de sistematizare urbană.

Accesul la imobil să fie facil, inclusiv cu mijloacele de transport de tip camion sau autoutilitară.

Accesul la spațiul închiriat să fie separat față de alte spații aflate pe proprietate (dacă este cazul), pentru a se putea asigura condițiile particulare de pază a spațiului închiriat, potrivit dispozițiilor Legii nr. 333/2003.

Să nu existe mai mult de 3 căi de acces, pentru a se putea asigura condițiile particulare de pază a spațiului închiriat, potrivit dispozițiilor Legii nr. 333/2003, în special a pieselor de patrimoniu.

Asigurarea a minim 2 locuri de parcare dedicate, pentru autovehiculele autorității contractante.

Încălzirea imobilului /spațiului/spațiilor să fie asigurată prin mijloace independente de sistemul public de încălzire, pentru o gestionare optimă a cheltuielilor legate de încălzire și apă caldă.
 
Daily Group SRL

Firma a fost înființată în 1993 și are sediul social în Suceava. Compania se ocupă cu comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun.

În 2023 a avut o cifră de afaceri de 22.939.546 lei, profit de 1.734.405 lei și 15 angajați.

Ioan Pavel este asociat unic și administrator.

Pavel mai figurează și în Daily Motors SRL, Avicena Daily Medical SRL, Service Expres Suceava SRL, Medical Center SRL, Fibracis SRL, J.D. Legal Proprieties SRL și Status IDC SRL.

Potrivit www.termene.ro, compania figurează cu două contracte din achiziții directe și are puncte de lucru în Suceava și în județul Tulcea.
 
 
Kardinal Equity SRL înființată în martie 2024
 

În Monitorul Oficial al României, la data de 28 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către o firmă Constanța.

Este vorba despre Kardinal Equity SRL, cu sediul social în municipiul Constanța, care are ca obiect de activitate  - închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Fondator este Kardinal Funding SRL, iar administrator este Perifan Anca-Raluca.
 
Despre Kardinal Funding SRL
 

Societatea Kardinal Funding SRL a fost înființată în anul 2020, și are sediu în municipiul Constanța, strada Primăverii, nr. 6 și se ocupă de „Dezvoltare (promovare) imobiliară”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat este Perifan Anca-Raluca, iar administrator este Batu Dumitru.
 
Perifan Anca-Raluca mai este asociat la Alezzi Beach Resort SRL și administrator la Kardinal Equity SRL, iar Batu Dumitru mai este asociat și administrator la Pavement Serv SLR, Pavement Prod SRL și administrator la Meraki Estate SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Kardinal Funding SRL a înregistrat o pierdere de 3.036 lei la niciun angajat.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Documentarea materialului are la bază informații de pe www.licitațiapublica.ro și www.termene.ro.

 
Citește și:

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în municipiu. Iată cine a fondat-o
 
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța pune pe masă 20.000 de euro pentru a închiria spații de birouri (DOCUMENTE)

Kardinal Grand Resort SRL și-a schimbat numele!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii