Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

ro

23 Apr, 2024 17:00 549 Marime text
⦁EP City Division SRL, cu sediul social în Constanța, unic asociat și administrator - Liza Mădălina Șerban - a atacat la CNSC clauzele restrictive din caietul de sarcini întocmit de primăria orașului Negru Vodă din județul Constanța, în cadrul procedurii proprii organizată în vederea atribuirii contractului de Servicii de catering suport alimentar - tip sandivici, inclusiv fruct pentru preșcolarii și elevii din cadrul Liceului teoretic Negru Vodă, județul Constanța în cadrul Programului național „Masă Sănătoasă"
⦁Consiliul a admis contestația depusă de compania EP City Division SRL în contradictoriu cu primăria Negru Vodă și a obligat autoritatea contractantă ca, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea deciziei Consiliului, să modifice anunțul de participare și caietul de sarcini  și să aducă remedierile adoptate la cunoștința operatorilor economici interesați de participarea la procedura de atribuire
⦁ Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 969/C11/1029 din 16.04.2024 la contestația formulată de SC EP City Division SRL, cu sediul social în Constanța, unic asociat și administrator - Liza Mădălina Șerban - împotriva clauzelor restrictive aflate la art. 3 din anunțul de participare nr. 2700 din 25.03.2024 și la art. 3 cap. VIII din caietul de sarcini cu nr. 2699/25.03.2024, întocmite de primăria orașului Negru Vodă din județul Constanța, în cadrul procedurii proprii organizată în vederea atribuirii contractului de Servicii de catering suport alimentar - tip sandivici, inclusiv fruct pentru preșcolarii și elevii din cadrul Liceului teoretic Negru Vodă, județul Constanța în cadrul Programului național „Masă Sănătoasă".

Firma contestară a solicitat admiterea contestației și eliminarea clauzelor restrictive criticate.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a admis contestația depusă de compania EP City Division SRL în contradictoriu cu primăria Negru Vodă și a obligat autoritatea contractantă ca, în termen de 10 zile lucrătoare de
la primirea deciziei Consiliului, cu respectarea prevederilor legale și a celor evocate în motivare, să modifice anunțul de participare și caietul de sarcini în sensul celor stabilite în cuprinsul deciziei și să aducă remedierile adoptate la cunoștința operatorilor economici interesați de participarea la procedura de atribuire, cu stabilirea unei noi date limită de depunere a ofertelor, astfel încât, între data publicării remedierilor și data depunerii ofertelor, să fie asigurată o perioada de timp suficientă pentru elaborarea și prezentarea unor oferte care să respecte toate cerințele documentației de atribuire, astfel cum este modificată ca urmare a prezentei decizii.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016.

Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr.101/2016.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Negru Vodă invesește peste 145.000 de euro în stații de reîncărcare pentru vehicule electrice! Contract adjudecat de Tobimar Group SRL, din Alba (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii