Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dedeman cumpără un teren de aproape 60.000 de metri pătraţi în Giurgiu

ro

17 Oct, 2024 14:15 161 Marime text
Dedeman. Foto: ZIUA de ConstanțaDedeman, cea mai mare companie privată din România, care are capital integral autohton, deţinută indirect de fraţii Pavăl, cumpără un teren de aproape 60.000 de metri pătraţi în Giurgiu, de la Metropolis & Partenaires, cu 2,9 milioane de euro, conform unei decizii a firmei care vinde, obţinute de Economica.net.

La 25 iulie, acţionarii Metropolis & Partenaires au decis vânzarea unui lot cu suprafaţa de 59.042 de metri pătraţi din Giurgiu către compania Dedeman, potrivit unei decizii a firmei, obţinute de Economica.net.

La 25 iulie, acţionarii Metropolis &Partenaires au aprobat dezlipirea terenului din Giurgiu, aflat pe Strada Unirii, la numărul 30, cu suprafaţa totală măsurată de aproape 60.000 de metri pătraţi, în două loturi.
Primul lot cu suprafaţa de 59.042 de metri pătraţi a fost vândut companiei Dedeman pentru 2,9 milioane de euro, reiese din decizia acţionarilor Metropolis & Partenaires, obţinută de Economica.net. Terenul cumpărat de Dedeman e amplasat în Nord-Estul municipiului Giurgiu, în apropiere de Vama Giurgiu.

Articolul integral poate fi citit pe  Economica.net. 

Citește și: 

Se construiește un nou restaurant McDonald’s în Constanța, tip drive! Primăria și-a dat acordul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii