Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegație a BNS primită la discuții la Ministerul de Finanțe după protestul din fața Guvernului

ro

13 May, 2024 15:43 567 Marime text
Foto: BNSBlocul Național Sindical informează că, în urma protestului organizat astăzi, 13 mai 2024, o delegație a BNS, condusă de președintele confederației, Dumitru Costin și formată din- Florica Vasilescu, președinte Federația IndustriAll, Maria Manea, președinte Federația Sindicatelor Ford și Grigore Mare, președinte Federația Națională  Feroviară Mișcare Comercial Vagoane- a fost primită la consultări de către o echipă din Ministerul de Finanțe, condusă de secretarul de stat Daniela Pescaru. 

Potrivit BNS, în cadrul întâlnirii, delegația BNS a solicitat echipei MF măsuri privind reducerea fiscalității pe muncă și demararea de urgență a unei reforme fiscale, în care să fie implicate și consultate inclusiv sindicatele și patronatele. 

„De asemenea, delegația BNS a transmis echipei MF îngrijorările cu care se confruntă confederația în ceea ce privește creșterea datoriei publice și în ceea ce privește posibilele semnale din spațiul public legate de stabilirea unor viitoare cote pentru impozitele pe venit/ impozitare progresivă. 

De asemenea, delegația BNS a transmis echipei Ministerului Finanțelor că a solicitat Guvernului un raport de informare privind nivelul redevențelor percepute de Executiv.

Blocul Național Sindical mulțumește reprezentanților Ministerului Finanțelor pentru deschidere și implicare alături de care am convenit că discuțiile vor continua în perioada următoare“ - au mai menționat reprezentanții BNS

Citește și: 

Protest de amploare în fața Guvernului României (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii