Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deloitte Audit SRL nu mai este auditorul financiar al Șantierului Naval Constanța SA

ro

01 Jul, 2024 14:08 179 Marime text


În data de 29 aprilie 2024 a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Șantierul Naval Constanța SA.
 
Aceștia au aprobat revocarea din funcția de auditor financiar al Deloitte Audit SRL.
 
S-a aprobat prelungirea mandatului auditorului financiar al societății, pentru perioada exercițiului financiar al anului 2024, respectiv pentru perioada 01.06.2024 – 31.05.2025 a BDO Audit SRL.
 
S-a aprobat data de 28 mai 2024 ca fiind data de înregistrare în funcție de care vor fi identificați acționarii asupra cărora se răsfrâng efectele Hotărârii Adunării Generale Ordinare și aprobarea datei de 27 mai 2024 ca ex-date.
 
Minodora Preda, șef Oficiu Juridic – Acționariat, a fost împuternicită să îndeplinească toate formalitățile de publicitate prevăzute în legislația în vigoare cu privire la hotărârea adunării generale ordinare a acționarilor, precum și alte acte și operațiuni necesare în legătură cu acestea.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3154 din data de 27 iunie 2024.
 
Despre Deloitte Audit SRL
 
Conform termene.ro, firma are sediul în București, sectorul 1, se ocupă cu „activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal” și a fost înființată în anul 1995.
 
În anul 2023, Deloitte Audit SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei, un profit de peste 6 milioane de lei și 202 salariați.
 
Asociați sunt: Deloitte Central Europe Holdings Limited (din Cipru), Hassan Ahmed, Mirea Ioana Alina, Dumitriu Ana – Corina, Căprariu Zeno – Mugurel – Coriolan, Dumitrescu Radu Cristian, Ionescu Andrei, Goranitis Dimitros, Pîrvulescu Horațiu – Alexandru, Openshaw Steven, Multari Andrea, Cozachevici Andrei – Vladimir, Dobre Elena Irina, Ghiurluc Claudiu și Ungureanu Răzvan – Gabriel.
 
Administratorii sunt Dumitriu Ana – Corina, Dobre Elena Irina, Hassan Ahmed, Macarenco Alexandru, Mirea Ioana Alina, Openshaw Steven și Reff Alexandru.
 
Conform termene.ro, societatea are 58 de achiziții directe și 19 achiziții publice adjudecate.
 
Despre BDO Audit SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că firma are sediul în București, sectorul 3, se ocupă cu „activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal” și a fost înființată pe 7 decembrie 1994.
 
BDO Audit SRL a realizat o cifră de afaceri de peste 36 de milioane de lei în 2023, la care se adaugă un profit de peste 10 milioane de lei. În total, firma a avut 96 de salariați.
 
Asociați sunt: Silviu Florin Manolescu, Vasile Bulata, Alina – Daniela Constandache, George Stancu, Mircea Tudor, Ionuț – Cristian Iliescu, Ana – Maria Spătărelu, Iulian Cristian Iriciuc, Cocei Răzvan – Alexandru și Popa Alexandru - Sorin.
 
Administratori sunt: Bulata Vasile, Constandache Alina – Daniela, Iliescu Ionuț – Cristian, Popa Alexandru – Sorin și Stancu George.
 
Firma are în cont 122 de cumpărări directe și 24 de achiziții publice parafate.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Acționarii societății Șantierul Naval Constanța SA, convocați în AGOA!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii