Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delta Dunării, finalistă a competiției „Destinaţia Anului 2024 în România”

ro

11 May, 2024 09:01 946 Marime text
  
Delta Dunării strălucește în lumina competiției pentru titlul de „Destinația Anului 2024 în România”, marcându-și prezența ca una dintre finaliste. Într-o luptă strânsă pentru suprematie, aceasta competă alături de alte destinații de frunte ale țării.

Pe 21 mai 2024, la Gala Destinația Anului, se va afla numele câștigătorului, iar emoțiile cresc odată cu apropierea momentului decisiv. Băile Tușnad și Împrejurimile, Colinele Transilvaniei, Delta Dunării, Țara Dornelor și Țara Hațegului se numără printre primele cinci destinații eco-turistice atrăgătoare pentru români, evidențiind diversitatea și bogăția peisajelor și experiențelor pe care România le oferă.

Delta Dunării este finalistă a competiției „Destinaţia Anului 2024 în România”, câştigătorii urmând a fi anunţaţi pe data de 21 mai 2024, în cadrul Galei Destinaţia Anului.

Conform acestui top, Băile Tuşnad şi Împrejurimile, Colinele Transilvaniei, Delta Dunării, Ţara Dornelor şi Ţara Haţegului sunt primele cinci destinaţii eco-turistice atractive pentru români, transmite CJ Tulcea. 



Citește și:

Frumusețea Deltei în luna mai (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii