Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delta Terminal SRL se mută din Tulcea în Constanța. Unde este noul sediu

ro

17 Jun, 2024 12:33 502 Marime text


Conform deciziei nr. 1/04.04.2024, publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2843 din data de 11 iunie 2024, Liliana Sandu, asociat unic în Delta Terminal SRL, a mutat sediul social în Zona Liberă Constanța Sud, Incinta nr. 1A, platforma aferentă parcelei I2, județul Constanța.
 
La acea adresă, înainte funcționa punctul de lucru al societății.
 
Liliana Sandu s-a retras din funcția de administrator și în locul ei a fost numit Iulian – Crtistian Drăgoi, născut și domiciliat în Constanța.
 
Despre Delta Terminal SRL
 
Potrivit termene.ro, Delta Terminal SRL a fost înființată în 2024, obiectul de activitate este „depozitări” și fostul sediu era în Vișana, județul Tulcea, pe strada Crinului nr. 9.
 
Liliana Sandu apare, conform sursei menționate, și în Quantum Rex SRL, respectiv Prezent Reprezent SRL (radiată). Iulian – Cristian Drăgoi mai figurează în Cantarprod SRL, Silobag România SRL, Agripak România SRL, Echipamente și mașini pentru agricultură și industrie SRL (radiată) și Drăgoi Iulian – Cristian Persoană Fizică Autorizată (radiată).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Romar Oil SRL își închide mai multe sedii secundare 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii