Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depunerea Jurământului Militar la Regimentul 307 Infanterie Marină și la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale (FOTO)

ro

31 May, 2024 20:32 766 Marime text


Prima serie din anul 2024 de soldați profesioniști, instruiți la Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea” și la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu”, a depus vineri, 31 mai, Jurământul Militar.

După depunerea Jurământului de credință față de Patrie, cei peste 150 de militari vor parcurge ultimele etape de pregătire de specialitate şi, la finalul programului de instruire, vor încadra funcții corespunzătoare domeniului de activitate pentru care s-au format. Ceremonia militară a marcat finalul perioadei de instrucție militară generală, în cadrul căreia soldații profesioniști au parcurs bazele acesteia, au susținut ședințe de trageri cu armamentul individual și au luat contact cu valorile și tradițiile Forțelor Navale Române, transmit reprezentanții Forțelor Navale Române. 

La Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale din Mangalia, ceremonia de depunere a Jurământului Militar a avut loc în prezența comandantului Flotei, contraamiral Cornel-Eugen Cojocaru, iar la Regimentul 307 Infanterie Marină din Babadag activitatea s-a desfășurat în prezența comandantului Flotilei Fluviale, contraamiral de flotilă Nicu Chirea.

De asemenea, la cele două ceremonii, au fost alături de cei mai noi membri ai Forțelor Navale comandanții unităților militare la care urmează să fie încadrați, rude și prieteni, a mai punctat sursa citată. 


foto: Facebook/ Forțele Navale Române 


Citește și:

În Portul Militar Constanța sunt celebrați 85 de ani de la intrarea Navei-școală Mircea în serviciul Forțelor Navale (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii