Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputata Laura Vicol a demisionat din PSD în urma scandalului Nordis

ro

10 Oct, 2024 20:47 347 Marime text
Laura Vicol Deputata PSD Laura Vicol, fostă șefă a Comisiei juridice din Camera Deputaților, a demisionat din Partidul Social Democrat, în urma scandalului referitor la dezvoltatorul imobiliar Nordis.

În demisia transmisă organizației PSD Dolj, Laura Vicol invocă o campanie de linșaj mediatic la adresa sa și dorința de a nu afecta credibilitatea PSD, scrie stiripesurse.ro. 

Nordis Management SRL a înregistrat la începutul lunii un dosar la Tribunalul București – 34975/3/2024, ce are ca obiect „concordat preventiv”. Astăzi, 10 octombrie 2024, judecătorii au decis să respingă cererea dezvoltatorului imobiliar.


Iată soluția pe scurt:

Respinge cererea de deschidere a procedurii de concordat preventiv, ca rămasă fără obiect. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti, secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 10.10.2024.

Totodată, Grupul Nordis refuza să se lase bătut și a făcut apel în decizia aceleiași instanțe care a admis zilele trecute deschiderea procedurii de insolvență. Astfel, pe 9 octombrie 2024, în dosarul 13403/3/2024, a fost depus apelul la decizia judecătorului sindic.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla ulterior în instanță.



Citește și:

Veste proastă pentru Nordis! Tribunalul București a respins cererea de concordat preventiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii