Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Mihai Lupu participă, astăzi, la o acţiune caritabilă în Medgidia

ro

28 Nov, 2012 02:00 2232 Marime text
Lupu_Mihai_Lupu_01.jpgDeputatul liberal Mihai Lupu, aspirant USL la un nou mandat parlamentar, şi-a continuat, ieri, deplasările în colegiu, pentru a se întâlni cu reprezentanţii administraţiilor publice locale. Astfel, Lupu s-a aflat, ieri, în comunele Cuza Vodă, Siliştea şi Tortoman. La ora 14.30, Mihai Lupu, vicepreşedinte al PNL Constanţa, s-a întâlnit cu alegătorii din Medgidia, în zona Lafarge. Alături de deputatul Colegiului 2 au fost primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, şi reprezentanţii USL Medgidia.

De la ora 15.30, parlamentarul constănţean a avut, la Casa Armatei din Medgidia, o întâlnire cu membrii Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere Gl. „Roland Pîrlogeanu" Medgidia.

Aseară, deputatul Mihai Lupu a participat la o şedinţă a Organizaţiei Locale a PNL Hârşova.

În ceea ce priveşte programul zilei de azi, candidatul USL la un nou mandat în Colegiul 2 Camera Deputaţilor are programate o serie de acţiuni. La ora 17.00, parlamentarul se va întâlni, în Medgidia, cu sindicatele şi ONG-urile din localitate. Evenimentul are loc cu ocazia sărbătoririi, la sfârşitul acestei luni, a Zilei lucrătorilor în agricultură şi industria prelucrătoare.

Tot astăzi, de la ora 19.00, deputatul Mihai Lupu este aşteptat să participe la o acţiune caritabilă al cărei scop este ajutorarea copiilor defavorizaţi din municipiul Medgidia. Evenimentul are loc la Restaurantul Modern din localitate, iar la acţiune este aşteptat şi ministrul Culturii, liberalul Puiu Haşotti, candidat USL la un nou mandat de senator în Colegiul 1.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii