Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desaga Mosului cu surprize este la Tomis Mall

ro

18 Dec, 2009 01:00 4974 Marime text
magazinul_tomis_02.jpgCentrul comercial a oferit deja un strop din magia sărbătorilor de iarnă micuţilor de la Casa de Copii Rotterdam.

Astăzi este Noaptea Reducerilor la Tomis Mall, aşa că, între orele 21.00 şi 2.00, clienţii pot cumpăra tot ce-şi doresc la preţ redus. În plus, îl pot întâlni pe Moş Crăciun care împarte cadouri... oricui.

Mai mult, sâmbătă şi duminică, Moşul şi spiriduşii îi vor aştepta, în centrul comercial, cu multe cadouri, pe copiii de la Centrul de Plasament Antonio. O altă surpriză este concertul susţinut de Ana Lesko şi Mihai Trăistariu. Tot atunci, începând cu ora 18.30, are loc şi Marea Tombolă Tomis Mall.

Nu în urmă cu mult timp, în incinta centrului comercial a prins viaţă şi un orăşel, unde exista un loc pentru toţi copiii, dar şi pentru părinţi, bunici, adolescenţi sau tineri.

Pe 5 şi 6 decembrie, copiii l-au ajutat pe Moş Nicolae să îşi găsească nişte ghete noi, totul într-un spectacol care a cuprins solişti de muzică uşoară, un concurs de povesti, însă şi reprezentaţii ale unor trupe de dans sportiv, break-dance, dance şi hip-hop.

Cum, pe undeva prin Tomis, s-au rătăcit şi câţiva piraţi, cei mai talentaţi copii ai Constanţei au avut ca misiune să le explice piraţilor ce sunt sărbătorile de iarnă şi cât de bun trebuie să fii ca să vină Moş Crăciun. Ei chiar au reuşit să îi facă pe oamenii răi ai mărilor să fie mai buni, prin spectacolele de muzică şi dans pe care le-au susţinut pe 12 şi 13 decembrie. Foarte important, micii artişti au fost ajutaţi şi de copiii de la Centrul de Plasament Micul Rotterdam. Pentru ei, Moşul a venit mai devreme la Tomis mall, ca să le împartă cadouri.

Cu mic cu mare, toţi au participat apoi la show-ul oferit de Rina. Talentata basarabeancă a deschis recitalul mult aşteptat al Corinei, care a încântat publicul prezent în număr mare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii