Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descopera magia nuntii in aer liber (galerie foto)

ro

02 Dec, 2009 01:51 8825 Marime text
cort_in_port.jpgTendinţa sezonului 2010 este nunta în aer liber şi tot mai mulţi tineri aleg această variantă. Alegria Evenimente & Nunţi propune viitorilor miri un pachet extrem de atractiv pentru sărbătorirea nunţii: cort pentru evenimente, meniu festiv, decor festiv, cununie religioasă pe malul mării. De asemenea, firma vă oferă consiliere şi supervizare pe întreaga perioadă de pregătiri pentru nuntă, fără să perceapă vreun comision.

Din dorinţa de a oferi posibilitatea cât mai multor cupluri să-şi serbeze nunta în natură, echipa Alegria Evenimente a conceput o ofertă de neegalat în Constanţa. Scopul este acela de a vedea oamenii fericiţi şi mulţumiţi că nunta lor a fost aşa cum şi-au imaginat.

Un astfel de spaţiu oferă posibilităţi infinite de decor: de la perdele cu mii de luminiţe şi drapaje elegante, la decoruri câmpeneşti sau nunţi cu tematică.

Locaţia elegantă şi spaţioasă este amplasată pe malul mării, are o capacitate de peste 350 de locuri şi oferă toată logistica necesară desfăşurării unei nunţi de cinci stele.

rezerva.jpgMeniul poate fi tradiţional, simplu sau sofisticat, după cum doreşte fiecare, iar servirea se face impecabil, cu personal calificat.

Cuplurile care îşi caută locaţie de nuntă în această perioadă trebuie să ştie că Alegria Evenimente dispune de locuri libere pentru vara 2010 şi aplică un discount de 7% la contractele semnate până la 15 decembrie 2009.

Alte servicii oferite: focuri de artificii, fântână de ciocolată, buchete de mireasă, lumânări de cununie, aranjamente florale, foto/video/DJ, programe artistice, alte produse şi servicii.

Pentru rezervări, vizionări şi oferte de preţ, puteţi suna la 0728.733.878 sau puteţi scrie un e-mail la alegria.evenimente@yahoo.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii