Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii despre implant dentar Tot ce trebuie să știi. Când să te programezi la Dental Premier?

ro

24 Sep, 2024 14:31 282 Marime text
dentalpremier.ro
 
Vrei să știi detalii despre implant dentar, iar noi ți le spunem. Află aici, în acest articol, care este diferența dintre implant dentar și implant dentar all-on-4 de la clinica Dental Premier!
 
Lipsa dinților ne stânjenește, însă există soluții: implantul dentar. Atunci când suntem la subiectul detalii despre implant dentar, nu vorbim doar despre un dinte fals, nu. Vorbim despre o adevărată poveste care duce, în final, la un dinte fals, protetic. Rareori se întâmplă ca o persoană să rămână fără dinți din senin. Așadar, totul poate porni de la carii netratate la timp. În rândurile ce urmează, îți vom dezvălui, mai întâi, cum ar putea arăta un proces prin care o persoană va trebui să treacă înainte de a-și face implant dentar.
 
De la neglijență, din diferite motive, până la vindecare
 
Vizitele la dentist sunt deseori amânate din cauza fricii sau a banilor, ceea ce este de înțeles. Totuși, repercursiunile implică multă suferință, care, într-o privire retrospectivă, nu se merită. Problema banilor se  poate rezolva (îți spunem cum mai jos), însă durerea este cea cu care vei trăi. Așadar, atunci când o persoană care a amânat mult timp programarea la dentist, va fi nevoită să treacă prin câteva proceduri, înainte de a-și face implant dentar:
 
  • Consultație
  • Crearea unui plan de tratament
  • Extracție dentară, care poate fi complicată în funcție de dintele respectiv
  • Vindecarea golului din os lăsat în urma extracției (o perioadă de cel puțin câteva luni)
 
Mai apoi, urmează a fi inserat șurubul în osul vindecat. Dacă nu este destulă materie osoasă, s-ar putea să fie vorba despre adiție de os, care este și ea încă o procedură pe care o putem adăuga listei de mai sus. Dacă medicul implantolog consideră că nu este necesar, atunci implantul va fi pus. Mai apoi, se montează o coroană dentară provizorie, astfel încât dentistul să se asigure că implantul este acceptat de către corp și că se vindecă frumos. La urmă, urmează montarea coroanei permanente. Și iată așa, se obține un dinte fals. Bineînțeles, toate aceste proceduri implică costuri care, pentru unii, pot fi exorbitante.
 
Din fericire, la Dental Premier, poți apela la plata în rate. Așadar, chiar dacă vorbim despre sume mari, costurile pot fi reduse pe termen scurt. Sănătatea, la urma urmei, e neprețuită, însă o astfel de investiție va fi neglijabilă în comparație cu fericirea pe care o vei simți atunci când nu vei mai trăi cu griji din cauza dinților. E vorba, de fapt, de liniște sufletească, chiar dacă e vorba de tratamente fizice. Poți vedea pe site-ul oficial al clinicii, www.dentalpremier.ro, mai multe detalii despre prețul implanturilor dentare alături de toate celelalte servicii disponibile.
 
Implant dentar vs. implant dentar all-on-4
 
Un implant dentar este șurubul peste care se montează coroana. Așadar, dacă ai mai mulți dinți lipsă la rând, sau suferi de lipsa totală a dinților, ar fi mult mai avantajos să-ți faci o proteză pe implant dentar. Practic, implanturile sunt aceleași, doar că diferă numărul dinților care vin puși peste. Poți avea un singur implant dentar pe arcade de sus, în timp ce ai o proteză pe un implant dentar all-on-4 pe arcada de jos, de exemplu. All-on-4 implică patru implanturi. În funcție de sănătatea osului, poate ajunge, în unele cazuri, la implant dentar all-on-6.
 
Nu mai aștepta dacă simți dureri dentare. Programează-te la Dental Premier și beneficiază acum de implant dentar sau alte tratamente stomatologice!
 
 
Contact:
 
0742 288 440
contact@dentalpremier.ro
 
Sursă foto: dentalpremier.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii