Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Digital Tehno Plus SRL construiește un parc fotovoltaic la Fântânele, județul Constanța

ro

19 Jun, 2024 16:43 523 Marime text
 Sursa foto - freepik.com
Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Digital Tehno Plus SRL.
 
Este vorba de  „Construcție parc fotovoltaic și împrejmuire teren”, amplasată in Județul Constanța, Comuna Fântânele, Sat Fântânele, extravilan, Parcela A633/23.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța , str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.
 

Despre Digital Tehno Plus SRL


 
Potrivit termene.ro, Digital Tehno Plus SRL are sediul în Constanța, pe strada Poporului nr. 88, obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice” și a fost fondată în 2004.
 
Firma este deținută de Cristian Rozor, care este și administrator alături de Diana Alexandra Zelca.  Potrivit termene.ro, Cristian Rozor figurează și în Miti Instal SRL (radiată) și Pimco Invest SRL. La rândul ei,  numele Dianei – Alexandra Zelca apare în firma Pimco Invest SRL. Firma cu 14 salariați a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 4.395.476 de lei și un profit de 2.026.905 lei. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Digital Tehno Plus SRL a semnat cu CJC Constanța. Firma va repara stemele de detectare incendiu, instalate în Centrul Militar Zonal și Pavilionul Expozițional (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii