Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța vrea să cumpere uși din lemn. Suma pusă pe masă (DOCUMENT)

ro

28 Oct, 2024 11:21 184 Marime text


Direcția Generală de Asistență Socială Constanța organizează licitație în data de 30 octombrie 2024, pentru a cumpăra uși din lemn, melamină dură (CPL) cu rezistență la trafic, cu montaj inclus.
 
Prețul estimat al achiziției este de 175.500 de lei.
 
Conform descrierii contractului, autoritatea contractantă vrea să achiziționeze un număr de 90 uși din lemn, melamină dură (CPL) cu rezistență la trafic, cu montaj inclus, necesare Căminului pentru persoane vârstnice Constanța, din strada Unirii nr. 104.
 
Criteriul de atribuire îl reprezintă "prețul cel mai scăzut" pentru ofertele conforme cu necesitatea autorității contractante din caietul de sarcini.
 
Conform caietului de sarcini, achiziția solicitată include:
  • Achiziționarea tuturor materialelor și produselor necesare, a tuturor utilajelor, mijloacelor și echipamentelor (inclusiv orice utilaj de ridicare sau manipulare) necesare pentru efectuarea montajului
  • Orice activitate sau lucrare provizorie necesară pentru pregătirea montajului, realizarea activităților și lucrărilor temporare
  • Transportul la locul de montaj a oricăror materiale, utilaje, componente și echipamente de lucru, a oricărui mijloc normal sau extraordinar necesar pentru execuția lucrărilor
  • Orice consumabile necesare pentru execuția lucrărilor și realizarea montajului
  • Întreținerea normală și extraordinară a lucrărilor până la predarea acestora către autoritatea contractantă
  • Activități și consumabile necesare pentru menținerea șantierului curat și funcțional, demontarea și îndepărtarea oricăror lucrări sau activități provizorii
 
În ceea ce privește contextul care a dus la realizarea acestei achiziții, este specificat că ușile de acces în camerele existente ale beneficiarilor din Căminul pentru persoane vârstnice, sunt decalibrate, exfoliate, având etanșeizare necorespunzătoare, creând disconfort în rândul benficiarilor căminului, în anumite situații privind starea de sănătate a beneficiarilor s-a impus forțarea încuietorilor și chiar spargerea ușilor, deoarece aceștia obișnuiesc a se încuia pe timp de noapte în interiorul camerei, neexistând posibilitatea de a fi deschise din exterior de personalul de serviciu pentru intervenție și acordarea primului ajutor dacă această situație o impune.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța cumpără carne și conserve de la două SRL-uri. Iată ce sumă alocă (DOCUMENT)  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii