Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța organizează licitație pentru servicii de pază

ro

18 Sep, 2024 12:05 176 Marime text
 

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța organizează licitație pentru servicii de pază umană pentru sediile din cadrul instituției.

Valoarea estimată a achiziției este de 3.513.925,76 lei.

Data limită de depunere a ofertelor este 23 septembrie 2024 ora 16:00.

Documentele de calificare, propunerea tehnică și propunerea financiară se vor introduce în plicuri distincte, și cu menționarea denumirii și adresei ofertantului; plicurile vor fi introduse apoi într-un plic exterior, închis corespunzător și netransparent.

Oferta va fi însoțită de următoarele documente:Scrisoarea de înaintare: Ofertantul va trebui să prezinte scrisoarea de înaintare în conformitate cu modelul anexat; Împuternicirea scrisă, prin care reprezentantul împuternicit, în scris, este autorizat să angajeze ofertantul în procedura pentru atribuirea contractului de achiziție publică; (împuternicirea va fi însoțită de copia dupa actul de identitate al persoanei imputernicite);Garanția de participare (dovada constituirii acesteia, în cuantumul prevazut în documentatie) și scrisoarea de înaintare, Împuternicirea, Garantia de participare vor însoți oferta neintroducându-se în plicul exterior.

Plicul  exterior  se  va  înregistra  și  depune  la  sediul autoritații contractante din Str. Unirii nr. 104, Constanța, biroul 1.
Ofertele se vor deschide in data de 24.09.2024 ora 09:00, la sediul autorității contractante din Str. Unirii nr. 104, Constanța.
Ofertanții interesați pot participa la deschiderea ofertelor, în baza prezentării împuternicirii în original.

Oferta elaborată va respecta în totalitate cerinţele din cuprinsul Instructiunilor pentru ofertanti, caietul de sarcini şi propunerea de contract.

Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziţie publică este: prețul cel mai scăzut pentru ofertele corespunzătoare cerințelor specificate în caietul de sarcini.

Evaluarea ofertelor se va realiza prin compararea propunerilor financiare calculate pentru cantitatea maxima estimata a acordului cadru, prin înmultirea tarifului unitar (care va sta la baza acordului cadru) cu cantitatile maxime aferente acordului cadru.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Poptile Monica, Vasiliu Alina, Bărbatu Andrada, Ghițulescu Anca, Clipota Cristina Nicoleta, Chiorcorian Bogdan, Liuta Mihaela, Velica Ecaterina, Leu Aurelia, Ou Daniela, Madularu Anca, Zglobiu Elena, Constantin Anica, Cociu Corina, Cocoș Adrian Florin, Ghiorghiță Petruța, Dobrin Marius, Voicu Iulian, Tuzluchi Roxana și Ene Claudia Cristina.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

 
Citește și:
 
Licitație la DGAS Constanța: Cantina de ajutor social din Constanța va fi reabilitată (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii