Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general al ANPC, sfaturi pentru turiștii aflați pe plajă - „Nu cumpărați produse alimentare din locuri neautorizate“ (GALERIE FOTO)

ro

27 Jun, 2024 09:51 315 Marime text
Foto: Facebook/Paul AnghelDirectorul general al ANPC, Paul Anghel a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru turiștii care se află zilele acestea pe plajă. Acesta ăi încurajează să nu cumpere produse alimentare din locuri neautorizate, cum ar fi comercianții care merg pe plajă cu diverse produse. 

„Nu cumpărați produse alimentare din locuri neautorizate, întrucât comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condițiile optime de transport , depozitare și comercializare și nu vă poate elibera bonul cu care să justificați tranzacția comercială și, astfel, riscați să achiziționați un produs neconform sau chiar nesigur care poate să vă afecteze sănătatea“ - a transmis Paul Anghel. 

Conform Articolului 5 ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 19 din 22 februarie 2006, utilizatorii de plajă au obligația să nu permită desfășurarea activităților de comerț ambulant pe plajă!!!!

„Verificați în mod direct caracteristicile produsului (miros, culoare, aspect etc.) având în vedere că temperaturile ridicate favorizează procesul de alterare a produselor alimentare și refuzați produsele care prezintă caracteristici de produs alterat“ - a mai menționat Paul Anghel

Citește și: 

Comercianții ambulanți de pe plaja din Eforie, sancționați de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii