Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracție de la apus până la răsărit în a doua seară a Festivalului Neversea! Răsărit de soare spectaculos la malul mării (GALERIE FOTO)

ro

06 Jul, 2024 08:14 555 Marime text
În a doua seară a Festivalului Nevresea ce are loc pe plaja din Constanța zilele acestea distracția a ținut până în zorii zilei astfel că petrecăreții au avut ocazia să admire un spectaculos răsărit de soare la malul mării.

După ce au petrecut pe ritmurile artiștilor preferați, festivalierii au rămas pe nisip pentru a trăi emoțiile unui răsărit de soare la malul mării, un spectacol de culoare impresionant. 

În a douya seară a festivalului Neversea pe scenele amenajate pe plaja din Constanța au urcat Altego, Antonia & Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo, Mahmut OrhanThe Ark18:00 – Slim Rocka, Satoshi, HVNDS, IDK, M.G.L., Deliric X Silent Strike & Muse Quartet, Wilkinson, Maya Mar, Julian M, Giz, Tooker Live, Sarah Kreis, Rampue Live, Shimza, Vintage Culture, Andrew Maze, Adrian Saguna, DJ Mă-ta, Raluka & Proiectul Balkanic, Elena Gheorghe, MC Dylma & DJ Pappa M și Deny. 

Până duminică vor fi zile şi nopţi de distracţie la malul mării, în total 150 de artişti vor urca pe cele patru scene amplasate pe plaja din Constanţa.

Maluma, superstarul, ale cărui hituri de top şi colaborări cu artişti precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin şi Madonna l-au propulsat către faima internaţională, a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea seara trecută. 

Citește și: 

Pregătirile sunt în toi pentru a doua seară a festivalului Neversea, la Constanța (Galerie FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii