Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bătrâni s-au ales cu amenzi uriașe! Ce au găsit polițiștii de ordine publică asupra vârstnicilor

ro

14 Dec, 2022 09:38 2009 Marime text
Doi bătrâni s-au ales cu amenzi , foto: pexels Doi bătrâni s-au ales cu amenzi uriaşe după ce au fost prinşi de poliţişti că vindeau ţigări de contrabandă.

Țigările au fost găsite de polițiștii de ordine publică din Marghita la o femeie de 75 de ani și un bărbat de 67 de ani, care le ofereau spre vânzare pe o stradă din municipiu. 

Poliţiştii le-au aplicat celor doi o amendă, conform Codului fiscal, pentru „deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false”, contravenţie pentru care sancţiunile sunt cuprinse între 20.000 lei şi 100.000 lei.


Oficial de la IPJ Bihor 

Vineri, 9 decembrie a.c., la ora 10.30, pe strada Republicii din municipiul Marghita, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat o femeie de 75 de ani și un bărbat de 67 de ani, ambii din Marghita, în timp ce ofereau spre vânzare 2.600 de țigarete (130 de pachete de țigarete) de diferite mărci, nemarcate legal.

Țigaretele netimbrate legal, în valoare de 1.560 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Codului Fiscal, cu amenzi în valoare totală de 20.000 de lei.


Citește și: Spălătorie cu fise, prădată de hoți. Cum s-a produs evenimentul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii