Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri din Tuzla, depistați cu substanțe posibil psihoactive, într-o sală de jocuri din Constanța (FOTO)

ro

24 Sep, 2024 12:17 284 Marime text
foto: Facebook/ IJJ Constanța
În această noapte de 24 septembrie 2024, în jurul orei 01:05, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au intrat într-o sală de jocuri unde au observat doi tineri, cu vârste de 24, respectiv 22 de ani, care la vederea oamenilor legii au părut că se feresc de aceștia.

Acest fapt i-a determinat pe jandarmi să-i legitimeze pe cei doi. Astfel au constatat că cei doi aveau domiciliul în comuna Tuzla și au decis să-i controleze corporal deoarece prezentau un comportament suspect, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
 

În urma controlului corporal asupra tinerilor au fost descoperite mai multe pliculețe de plastic

În urma controlului corporal asupra tinerilor au fost descoperite mai multe pliculețe de plastic, unul conținând un fel de etichetă sau timbru de carton multicolor, iar în celelalte se afla o substanță cristalină de culoare albă, posibil cu efecte psihoactive. Tinerii au relatat faptul că aveau la ei substanțe pe care urmau să le consume pentru a se relaxa.

Cei doi au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise.
Substanțele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.



Citește și:

Trei tineri din Constanța prinși de jandarmi cu substanțe interzise asupra lor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii