Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două bazine de înot și terenuri de sport multifuncționale OMD Mangalia îndeamnă turiștii să viziteze Clubul Sportiv Recreativ „Callatis“

ro

18 Jun, 2024 09:32 1392 Marime text
  • Fosta bază sportivă Pescăruș a fost complet reabilitată și modernizată cu bani europeni printr-un proiect început în anul 2019.
  • Noul complex sportiv a fost  finanțat din fonduri europene.
  • În noua locație, s-au construit două bazine de înot acoperite, unul semiolimpic și unul pentru persoane cu dizabilități, cu o suprafață totală de peste 1.400 mp
 
Organizația de Management al Destinației Mangalia promovează Clubul Sportiv Recreativ "Callatis", un obiectiv important pentru tinerii și copiii Mangaliei, care a fost inaugurat la începutul lunii iunie.
 
„Fosta bază sportivă Pescăruș a fost complet reabilitată și modernizată cu bani europeni printr-un proiect început în anul 2019. Investiția constă în două bazine de înot, dintre care unul semiolimpic, un teren de fotbal (care în timpul sezonului rece va fi acoperit cu un balon cu aer cald) și un teren multispor“, transmite OMD Mangalia.
 
Noul complex sportiv a fost  finanțat din fonduri europene. În noua locație, s-au construit două bazine de înot acoperite, unul semiolimpic și unul pentru persoane cu dizabilități, cu o suprafață totală de peste 1.400 mp. De asemenea, în incinta complexului sportiv, au fost amenajate terenuri de sport multifuncționale, respectiv un teren de fotbal acoperit, cu structură presostatică demontabilă și unul multi-sport pentru baschet, handbal și tenis, cu dotările aferente.

„Am finalizat încă un proiect european, conceput special pentru tinerii și elevii Mangaliei. Acesta găzduiește spații moderne pentru sportivii orașului și ne bucurăm că putem oferi copiilor Mangaliei șansa de a se antrena într-o bază sportivă la standarde europene. Totodată, tinerii noștri pot avea acces și la terenurile de sport din Parcul Diana sau stadionul municipal, care va fi inaugurat, în cel mai scurt timp”, a precizat primarul Mangaliei, Cristian Radu la evementul de inaugurare.

Valoarea totală a proiectului este de 14 milioane de lei, obținută din fonduri nerambursabile UE, prin Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, Organismul intermediar fiind Agenţia pentru Dezvoltare Regională – Sud Est Brăila. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Festivalul Tinereții, în perioada 26 august - 1 septembrie: Organizația de Management al Destinației Mangalia – „Hai să te bucuri de aventura muzicală a verii!“


 
Live Text: OMD Mangalia prezintă agenda evenimentelor, în cadrul unui eveniment la Jupiter, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii