Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
15:57 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două nave dragor maritim vor intra în reabilitare. Cât va scoate din conturi Marina Militară (document)

ro

31 Dec, 2018 00:00 2755 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale, pentru Unitatea Militară 02022 Constanţa, anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Reparaţii şi andocare la nava tip dragor maritim, proiect 1073/3 şi proiect 1370“. Valoarea estimată a contractului este de 8.224.679,8 lei. Durata acordului-cadru este de 24 de luni. Locul de bazare a navelor este Portul Militar Constanţa.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15.1.2019, ora 9.30. Garanţia de participare va fi în cuantum de 82.000 de lei, iar garanţia de bună execuţie este de 10% din valoarea fără TVA a contractului subsecvent.

Responsabili de atribuirea procedurii publice

Persoanele cu funcţie de decizie în cadrul UM 02022, responsabile de i procedurii publice, sunt: conducătorul autorităţii contractante: Gîdiuţă Victor – comandant; Munteanu Valentin – locţiitor comandant, Secrieru Marius – şef centru de sprijin logistic pentru resurse materiale, Alexandru Florin Marius – contabil-şef, Preda Mădălina – consilier juridic şef, Pătraşcu Octavian, Cioroiu Costinel-Damian, Diaconu Ionuţ, Rusu Bogdan, Diaconu Alexandra, Oniscu Cristian (membru de rezervă), Giubernea Denis (membru de rezervă), Ponov Lucian (membru de rezervă), Goga Adrian (membru de rezervă).

Condiţii pentru ofertanţi

Societăţile participante la această licitaţie vor depune lista cu principalele servicii prestate, efectuate în ultimii cinci ani, din care să rezulte prestarea unor servicii similare cu cele care fac obiectul acordului-cadru - servicii de reparaţii nave, în valoare cumulată egală sau mai mare decât 4.112.339,90 de lei la nivelul unui contract sau al mai multor contracte, din care cel puţin un contract de servicii de andocare şi reparaţii nave cu deplasament minimum de 805,2 tone, cerinţă minimă. La aceasta se adaugă o declaraţie privind utilajele, instalaţiile, echipamentele, prin care operatorii economici să facă dovada că dispun de un minim necesar de echipamente, utilaje, mijloace fixe şi alte dotări (proprii, închiriate sau aparţinând subcontractorilor) considerate ca strict necesare pentru efectuarea serviciilor, respectiv: un doc plutitor, o instalaţie de spălare cu jet de apă, o  instalaţie de sablare, două macarale (sarcina minim 10 tf), o instalaţie de verificare suduri prin metode nedistructive, un strung universal, trei  instalaţii de sudură (electric, oxiacetilenic şi gaz inert), o instalaţie de aer comprimat.
 
Societăţile participante la această procedură publică vor mai prezenta o declaraţie privind personalul, prin care operatorii economici să facă dovada că dispun de un minimum de personal de specialitate considerat ca strict necesar pentru efectuarea serviciilor, respectiv: un inginer/subinginer construcţii nave, un inginer/subinginer TCM, doi maiştri, doi tehnicieni, doi curăţitori de faţade/sablator, doi vopsitori, doi lăcătuşi construcţii metalice şi navale, patru sudori, tubulatori navali.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii