Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două secții de votare organizate de către Ambasada Republicii Moldova în România pentru alegerile prezidențiale și referendumul din țara vecină

ro

17 Oct, 2024 17:20 164 Marime text
Foto cu rol ilustrativAutoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că duminică, 20 octombrie 2024, va găzdui, în sediul său din strada Eugeniu Carada nr. 1, Sectorul 3, două secții de votare organizate de către Ambasada Republicii Moldova în România pentru alegerile prezidențiale și referendumul privind parcursul european al Republicii Moldova.

Potrivit AEP, totodată, cetățenii moldoveni aflați în București vor putea să își exercite dreptul de vot duminică, 20 octombrie a.c., la secția de votare care va fi organizată de către Ambasada Republicii Moldova în România în incinta clădirii din strada Stavropoleos nr. 6, Sectorul 3.

 „În acest context, președintele Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă, a subliniat dorința părții române de consolidare a dialogului instituțional în domeniul electoral cu Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova și de dezvoltare a cooperării în domeniul administrării alegerilor și a referendumurilor“ - au mai precizat reprezentanții AEP.

Citește și: 

Secție de votare la Constanța pentru Alegerile din Republica Moldova, în cadrul Universității Ovidius
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii