Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drum de supraveghere în zona Midia, realizat de CN APM SA Constanța. Acordul de mediu, eliberat

ro

13 Jul, 2024 16:26 388 Marime text
  • Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, până pe 19.07.2024

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul pe care îl realizează în zona Midia.


Mai precis, APM a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: „Realizare drum supraveghere port Constanța Zona Midia și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, Incinta Port Midia Năvodari.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, până pe 19.07.2024.

 

Amco Project & Design SRL, din Suceava, s-a ocupat de proiectare

Pe data de 8 august 2022, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța a atribuit, prin procedura simplificată, contractul necesar serviciilor de proiectare la obiectivul de investiții „Drum de supraveghere Port Constanța - zona Midia și organizarea de șantier“.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului (cu numărul unic 33487) este de 140.000 de lei, iar câștigătoare a fost desemnată societatea Amco Project & Design SRL, din Suceava.
 
 

Despre Amco Project & Design SRL

Înființată în anul 2019, firma are sediul social pe strada Gheorghe Doja nr. 827, Horodnic de Sus, județul Suceava, și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Moldovan Adrian-Nelu este asociat unic și administrator.
 
Amco Project & Design SRL a obținut, prin negociere directă,  140 de contracte, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Municipiul Suceava, Orașul Salcea, Comuna Gălanești, Comuna Horodnic de Sus, Primăria Comunei Dorna Candrenilor, Orașul Vicovu de Sus, Primăria Comunei Calafindești, Comuna Serbăuți și altele.
 
În anul 2023, firma cu 3 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.405.857 lei și un profit de 1.361.493 lei.       
 
 
Despre CN APM SA Constanța

 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
CN APM SA Constanța este deținută de Ministerul Transporturilor, cu 80% din capitalul social, și Fondul Proprietatea SA, cu 20% din capitalul social.
 
Administratorii CN APM SA Constanța sunt Catană Dan-Alexandru, Chirilă Constantin, Dede Suryan-Omar, Diaconu Catalin, Drumea Mihnea Claudiu, Drumea Mihnea Claudiu, Gavruță Adrian-Daniel, Vlad Elena.
 
În anul fiscal 2022, CN APM Constanța cu 896 salariați a declarat o cifră de afaceri de 479.165.475 lei și un profit de 114.510.926 lei.
 
Situația financiară pentru anul 2023 arată astfel: 923 de salariați, cifră de afaceri de 545.455.306 lei și profit de 195.356.718 lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și
 
A fost solicitat acord de mediu Drum de supraveghere în zona Midia din Portul Constanța, realizat de CN APM SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii