Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSP Constanța consultă piața pentru demolarea clădirii unde va fi construit viitorul Spital de Pediatrie din municipiu

ro

04 Jun, 2024 17:00 657 Marime text
  • Beneficiarul proiectului este DSP Constanța care propune achiziție directă pentru această operațiune de desființare a clădirii care se află în municipiul Constanța pe strada Vifor Haiduc nr.32
  • În zonă există retele publice de apă curentă, canalizare, electricitate și gaz, clădirea sus-menționată nefiind racordată la niciuna
  • Data limită de transmitere a propunerilor este 06.06.2024 iar data limită pentru consultare este 07.06.2024
  • Primăria Constanța a emis în 2023 o Autorizație de Desființare pentru Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța pentru clădirea existentă pe strada Vifor Haiducul pentru a construi viitorul spital de pediatrie

 

 
 
Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța consultă piața cu privire la proiectul privind „Desființare clădire existent C1 – Construcție D+P+2E pentru construire și dotare spital de Pediatrie în județul Constanța.

Beneficiarul proiectului este DSP Constanța care propune achiziție directă pentru această operațiune de desființare a clădirii care se află în municipiul Constanța pe strada Vifor Haiduc nr.32.

Amplasamentul se află pe o suprafață de teren intravilan de 3.258 mp ( conform CF nr. 244587 ) pe care există o clădire formată din corpul C1 , Sc = 397 mp în configurația S+P+2E , clădire propusă spre desființare în vederea eliberării terenului și construirii unei noi capacități sanitare publice.

În zonă există retele publice de apă curentă, canalizare, electricitate și gaz, clădirea sus-menționată nefiind racordată la niciuna.

Astfel se propune demolarea în întregime a clădirii în sensul eliminării părților de instalații de pe amplasament până la punctele de bransament și fundațiilor de beton.

Dupa demolarea construcției, în vederea sistematizării terenului se vor realiza umpluturi de pământ, defrișări și curățari a terenului prin scoaterea rădăcinilor și ulterior nivelarea suprafeței rezultate. Împrejmuirea existentă se va completa unde este cazul pentru a proteja zona împotriva depozitării deșeurilor și a accesului persoanelor neautorizate.

Data limită de transmitere a propunerilor este 06.06.2024 iar data limită pentru consultare este 07.06.2024.

Primăria Constanța a emis în 2023 o Autorizație de Desființare pentru Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța pentru clădirea existentă pe strada Vifor Haiducul pentru a construi viitorul spital de pediatrie.

Astfel, prin AD 39 din data de 19 iulie 2023, DSP Constanța va desființa clădirea existentă C1-construcție D+P+2E (S=397 mp) pentru construire și dotare Spital de Pediatrie Constanța. Documentul este valabil 24 de luni.



Citește și:

DSP Constanța poate demola clădirea din municipiu, în locul căreia se va edifica noul spital de pediatrie
 

Document de la Primărie pentru demolarea clădirii unde va fi construit viitorul Spital de Pediatrie de către DSP Constanța




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii