Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dulapul metalic pentru obiecte de curățenie - fiecare produs are locul său bine stabilit!

ro

23 Jan, 2023 11:05 1101 Marime text
 
  • Curățenia este esențială atât în unitățile de învățământ și institutele de cercetare, cât și în clinici și laboratoare medicale, în săli de sport ori unități industriale.
  • În toate aceste locuri, persoanele care se ocupă cu asigurarea standardelor de igienă au nevoie, pentru depozitarea obiectelor și produselor specifice, de un dulap metalic. Acesta se remarcă prin robustețe și rezistență în timp și permite ca fiecare obiect să fie pus la locul potrivit, fără vreun risc de accidente sau confuzii.
Dulap metalic Eco+ cu spațiu pentru mop și trei polițe
Fabricat în România, produsul este realizat din tablă de calitatea I și se livrează complet asamblat. Are un spațiu special pentru mop, găleată și mătură, precum și 3 polițe reglabile pe înălțime, fiecare dintre ele capabilă să suporte o greutate de până la 35 de kilograme.
Este dotat cu o ușă batantă care se deschide la 90 de grade, prevăzută cu o încuietoare cu două chei, dintr-o serie de 3.000 de numere diferite. Picioarele de 120 de milimetri, reglabile pe înălțime, permit curățarea eficientă a spațiului de sub obiectul de mobilier.
Greutatea netă a acestui dulap metalic este de 25 de kilograme, lățimea de 500 de milimetri, adâncimea de 400 de milimetri și înălțimea de 1.820 de milimetri. Prețul actual este de 857,13 lei fără TVA sau 1.019,98 de lei cu TVA inclus. În plus, cumpărătorul primește cadou un set format din găleată, storcător și mop, disponibil în diverse culori.



Dulap metalic prevăzut cu 6 polițe
Datorită numărului superior de polițe, acest model oferă posibilități suplimentare de depozitare și de organizare a spațiului. Pe lângă locul special conceput pentru mătură, mop și găleată, este dotat cu o poliță în partea din stânga sus și cu alte 5 polițe în partea dreaptă, fiecare dintre ele capabilă să suporte o greutate de până la 35 de kilograme. Un separator în partea din mijloc și o bară pentru umerașe ușurează și mai mult organizarea.
Cele două uși batante se deschid la 90 de grade și sunt prevăzute cu două chei care fac parte dintr-o serie de 3.000 de numere diferite. Închiderea se realizează în trei puncte: sus, jos și în partea de mijloc, ceea ce oferă siguranța obiectelor depozitate.
Produsul este fabricat în România, se livrează complet asamblat și beneficiază de o garanție de 2 ani. Cu o greutate netă de 29 de kilograme, are următoarele dimensiuni: lățimea de 810 milimetri, adâncimea de 500 de milimetri și înălțimea de 1.850 de milimetri. Poate fi cumpărat la prețul de 1.226,88 de lei fără TVA sau 1.459,99 de lei cu TVA inclus.
În oferta magazinului online Viamond.ro veți găsi și alte modele de dulap metalic pentru produse de curățenie, de diferite dimensiuni, astfel încât să poată fi instalate în spații diverse. Prețurile sunt accesibile oricărui buzunar, fiind cuprinse între 559,99 de lei și 1.459,99 de lei. Unele produse fac parte din diferite promoții, astfel încât sunt oferite cadou seturi formate din găleată cu storcător și mop.
Cu un dulap metalic potrivit, care oferă tot spațiul necesar depozitării, curățenia va fi realizată și păstrată mai ușor, conform celor mai exigente standarde!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii