Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa 14 luni, prima sedinta ordinara la Mangalia

ro

31 Jan, 2010 08:07 1676 Marime text

sedinta_ordinara1.jpgConsilierii locali din Mangalia s-au întâlnit, după mai bine de un an, în prima şedinţă ordinară. Pe lângă proiectele de pe ordinea de zi, propuse de iniţiatorul şedinţei, fostul primar interimar şi actualul viceprimar, Ion Mincă, cele două „tabere" - cea a primarului Mihai Claudiu Tusac şi a consilierilor acestuia, şi cea a majorităţii din Consiliul Local, formată din aleşi ai PD-L, PNL, PC şi PRM - au adus, suplimentar, peste ordinea de zi, alte proiecte.

Astfel, consilierii au aprobat ieri reprezentantul în Consiliul de Administraţie al SC Rominservices Therm SA - Adrian Cârlescu, cel în Adunarea generală a asociaţilor a aceleiaşi societăţi - Vlad Urse, reprezentantul primăriei la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea - Simona Ciocănel, reprezentantul în Adunarea Generală a Asociaţilor în cadrul RAJA SA - Nicoleta Griguţă, precum şi pe cel în Parcul Industrial Mangalia - Lucian Nechita.

Primarul Mihai Claudiu Tusac a mai propus, pe ordinea de zi, suplimentar, o serie de alte proiecte, unele aprobate, altele nu. S-au aprobat cofinanţarea subprogramelor pentru realizarea obiectivelor de infrastructură de mediu, în proporţie de 15% din valoarea cheltuielilor eligibile de la bugetul local şi din alte surse legal constituite, modificarea HCL privind susţinerea programului PHARE 2004 - 2006 intitulat „Coeziune economică şi socială - Mangalia Turism Balnear şi de Agrement", studiul de fezabilitate pentru modernizarea Creşei 3, repartizarea unei locuinţe de serviciul către Poliţia Mangalia, aderarea municipiului la reţeaua oraşelor EUROMED.

Totodată, aleşii locali au aprobat transmiterea în administrarea Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia a unui teren de 11.838 mp, lista nominală a terenurilor ce fac parte din domeniul privat al municipiului, precum şi prelungirea contractului de comodat dintre serviciul Public Creşe, Asistenţă Socială, Cultură, Sport, Igienă Publică şi Club Sportiv „Callatis".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii