Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După bătaia din Parlamentul României Reacția lui Nicolae Ciucă - „Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat”

ro

21 May, 2024 11:56 590 Marime text
Sursa foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă

Președintele PNL Nicolae Ciucă a reacționat pe rețeaua de socializare cu privire la scenele de violență derulate în Parlamentul României, în care ar fi fost implicați cei doi deputați, Dan Vîlceanu și Florin Roman:

„Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază?

Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație.”,
a transmis politicianul.

Citește și:
Surse Scene de violență în Parlamentul României - Înjurături în ședința de plen, urmate de-o pauză de bătaie. Florin Roman ar fi revenit în ședință cu nasul spart
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii