Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipajele de poliție din Constanța își întețesc activitatea. Iată sancțiunile aplicate în ultima duminică

ro

29 Aug, 2023 13:11 770 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Patrulele de poliție și jandarmi se întețesc în județul Constanța! IPJ Constanța a transmis într-un comunicat de presă că duminică, pe 27 august 2023, în mai multe localități din județ s-au efectuat multiple acțiuni.
 
Duminică, pe 27 august 2023, echipajele de Poliție din județul Constanța au desfășurat acțiuni pentru prevenirea faptelor comise cu violență și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise, precum și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.
 
La acțiuni au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
Astfel, în ultima zi de weekend, polițiștii din Eforie au aplicat, în urma activităților desfășurate, patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 400 de lei.
 
Tot duminică, polițiștii din municipiul Constanța – Secția 2 Poliție au aplicat șapte amenzi, dintre care șase la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 3.000 de lei.
 
În aceeași zi, forțele de ordine din municipiul Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei.
 
Ulterior, polițiștii din Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea faptelor de comerț ilicit.

Astfel, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, dintre care 12 la Legea 61/1991 și șase la O.G. 99/2000, în valoare totală de peste 3.000 de lei.

Citește și:

Poliția Română a confiscat sute de permise de conducere. Câte dintre acestea au fost luate pentru viteză

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii