Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Economatele lui Mazăre „aterizează" şi în cartierul Henri Coandă

ro

09 Oct, 2012 01:00 2341 Marime text

economate.jpgConsilierii locali municipali constănţeni se reunesc, mâine, în cadrul şedinţei ordinare a lunii octombrie.

Unul dintre proiectele incluse pe ordinea de zi are în vedere completarea Hotărârii de Consiliu Local din 10 mai 2012, care se referă la „magazinul pensionarului" din Constanţa. Concret, proiectul de hotărâre prevede: „Se aprobă asocierea Municipiului Constanţa cu S.C. RVD şi Pensionarii S.A. în vederea deschiderii «magazinului pensionarului» în cluburile pentru pensionari, pavilioanele de vară pentru pensionari administrate de Direcţia Asistenţă Persoane Vârstnice şi Nevoiaşe şi în cartierul Henri Coandă care vor fi menţionate printr-o dispoziţie de primar ulterior aprobării prezentei hotărâri".

Amintim că este vorba despre acele magazine pentru pensionari pe care primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, le inaugura, cu surle şi trâmbiţe, cu doar cinci zile înaintea alegerilor locale din 10 iunie. Iniţial în număr de cinci, iată că economatele ajung şi în cartierul de locuinţe modulare Henri Coandă.

În ziua inaugurării „Magazinului pensionarului", edilul şef declara: „Să nu înţelegeţi că preţurile vor fi la jumătate. Eu îi ajut pe oamenii ăştia cu spaţiile. Le-am dat şapte spaţii unde nu trebuie să plătească chirie". În acest context, amintim, de asemenea, că „oamenii ăştia" provin din cunoscuta familie Babinciuc. Pentru a deschide magazinele pentru pensionari, Primăria municipiului Constanţa s-a asociat cu RVD şi Pensionarii SA, societate înfiinţată în 2005, cu sediul pe bulevardul Mamaia nr. 341 A, care are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata nespecializat. Asociaţi sunt Camelia Lenuţa Trofim şi Steluţa Cătălina Covaciu, administrator fiind Nicolae Cătălin Văcaru Buzea. Camelia Lenuţa Trofim este sora cunoscutului Cameliu Vasilică Babinciuc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii