Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eforie Aqua Park sărbătorește 10 ani de activitate pe 10 august. Deghizează-te în personajul preferat și vino la AQUATECA

ro

08 Aug, 2024 11:19 356 Marime text
Sursa foto: Eforie Aqua Park
Ce părere ai dacă ai participa la un bal mascat ce are loc în cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului? Da! Este ceva extraordinar și va avea loc pe data de 10 august pentru a sărbători cei zece ani de distracție la Eforie Aqua Park. 
Timp de 9 ore vei avea parte de numeroase momente artistice și activități distractive, precum numere de magie, momente acrobatice, concursuri, aqua zumba și spuma party! Wilmark, Axinte, Julia (fostă solistă a trupei Sexy), Alin Oprea (solist al trupei Talisman), Starlin Belen, Miruna, Aurel Moga și Circul Espinol ne vor fi alături pentru a contura o zi de neuitat.
Nu uita să te deghizezi în personajul preferat și colegii noștri vor avea grijă să te invite la o sesiune de facepainting pentru a-ți completa ținuta! Petrecerea este garantată. ”Anul acesta este unul special pentru noi deoarece marcăm zece ani de existență. Un deceniu în care ne place să credem că am adus mai multă fericire pe chipul turiștilor și constănțenilor ce ne-au călcat pragul. În fiecare an am ales să venim cu ceva nou, ne-am concentrat pe diversiatea momentelor artistice și pe calitatea serviciilor. Mulțumim tuturor celor ce ne-au vizitat cel puțin o dată în cei zece ani de activitate și le promitem că vom fi în continuare casa lor de vacanță”, ne-a povestit Cosmina Melcea, managerul Eforie Aqua Park.
 
Distracție în siguranță
Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din România, dotat cu șapte tobogane, de diferite viteze, tobogane gonflabile, wibit, un jacuzii, două scene, vestiare și o zonă modernă de luat masa. Siguranța și confortul turiștilor sunt mereu o prioritate pentru administrația parcului, fiind sunt supravegheate permanent de către salvamari. Punctul de prim ajutor este deschis pe toată durata programului de funcționare al parcului.
 
Contact
Turiștii și constănțenii dornici de distracție, bălăceală și adrenalină sunt așteptați zilnic, între orele 09:00-18.00, în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii