Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 14 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elcomex-I.E.A. SA Cernavodă câștigă un contract de 29 milioane lei la Nuclearelectrica SA

ro

14 Sep, 2024 16:40 200 Marime text
  • Valoarea contractului este de 29.621.592 lei, conform platformei SEAP.


Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, cu privire la servicii de reparare. Firma câștigătoare este Elcomex-I.E.A. SA.


Atribuirea a avut loc pe 26 august 2024, conform platformei SEAP. Atribuirea vizează contractarea de servicii de reparare și de întreținere a mașinilor și aparatelor electrice și a echipamentului conex – Servicii de mentenanță pentru sistemele și echipamentele electrice de la CNE Cernavodă, în vederea funcționarii centralei în condiții de siguranță și securitate nucleară.


Valoarea contractului este de 29.621.592 lei, conform platformei SEAP.
 

Despre Elcomex-I.E.A. SA

Firma este fondată în anul 1994, iar conform termene.ro, pe anul 2023 au fost raportați 173 de salariați, o cifră de afaceri de 19 milioane lei și un profit de 39 milioane lei. Sediul social este în Cernavodă, pe strada Medgidiei nr. 2B. Firma se ocupă de lucrări de instalații electrice.


Ion și Camelia Grecu sunt asociați în companie, iar Ion Grecu are și calitatea de administrator.


Camelia Grecu mai apare în firmele Elcomex Power SRL, Elcomex Agrozootehnica SA, Cooperativa Agricolă Elcomex Benelact, iar Ion Grecu apare în Elcomex Power SRL, Elcomex Agrozootehnica SA, Elcomex Hidro SRL, Elcomex Wind Power SRL, Cooperativa Agricolă Elcomex Benelact, Elcomex Best Natural Food SRL, Elcomex Nutriel SRL.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

BDO Business Restructuring SPRL, administrator judiciar al Elcomex Agroindustrial SA, vinde 79 loturi de teren în Constanța. Prețul de pornire, aproape 900 de mii de euro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii