Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eleganță, rafinament și dedicare pentru client Nill's Furniture Design, primul showroom din România s-a deschis la Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

17 Sep, 2024 17:00 196 Marime text
  • Nill's Furniture Design este o companie de familie din Turcia, din orașul Bursa și datează din anul 1958
  • Nill's Furniture Design a deschis primul showroom din România, la Constanța, în cadrul ansamblului rezidențial Southside Residence
 
Dezvoltatorul Southside Residence a reușit să atragă în România un brand cu istorie pe partea de mobilă, deschizând primul showroom din România, chiar în cadrul ansamblului rezidențial din Constanța - Nill's Furniture Design.


 
Nill's Furniture Design este o companie de familie din Turcia, din orașul Bursa și datează din anul 1958. Nill's Furniture Design, al cărui principiu de bază este acela de a menține satisfacția clienților la cel mai înalt nivel, utilizează materiale de cea mai înaltă calitate în procesul de producție și oferă produse atent concepute cu echipa sa de proiectare expertă. Combinând estetica și funcționalitatea în fiecare produs, designurile în care fiecare detaliu este atent luat în considerare oferă eleganță și confort împreună în spațiile de locuit ale clienților, permițând spațiului să îi reflecte.


 

De la măsuța de dining din magazinul din Turcia, la primul showroom Nill’s din România

 
„Astăzi suntem fericiți, într-un final, după îndelungi încercări ca să putem să finalizăm acest proiect, am reușit să deschidem acest showroom, în complexul rezidențial Southside Residence – showroom-ul Nill’s Romania.
 
Brandul Nill’s are la bază o afacere de familie, care a început în 1958 în Turcia. Colaborarea noastră a început de la stadiul de client. Noi le-am fost clienți chiar mult înainte să le fim clienți pe partea de business, noi fiind dezvoltatori imobiliari în România. Ne plimbam prin Turcia și îmi doream foarte mult o masă acasă. Într-un ansamblu unde sunt foarte multe magazine de mobile am intrat în magazinul Nill’s și m-am îndrăgostit pe loc de o masă de dining. Am zis că pe aceasta o vreau și că nu plec de aici până nu o achiziționez. Și acum se află la mine în living!”, a punctat pentru cotidianul ZIUA de Constanța Adina Țăranu.


 

Primul magazin Nill’s Furniture Design din România, deschis la Constanța

 
„În acest fel i-am cunoscut pe cei de la Nill’s, ulterior am reușit să dezvoltăm anumite proiecte alături de dânșii. Noi fiind dezvoltatori imobiliari, avem posibilitatea de a vinde la cheie anumite apartamente sau case. Totodoată, în momentul în care deschidem un nou ansamblu rezidențial, avem această variantă de a mobila câteva apartamente, ca oamenii să vadă exact cum ar arăta un apartament mobilat. Una este să intri într-un apartament nemobilat, altfel îți faci o idee când este mobilat.


 
Și de la acest parteneriat am ajuns la un parteneriat mai intim. Am ajuns parte din familia Nill’s și am deschis magazinul la Constanța, primul din România. În Europa ei mai sunt în Albania. Vom deschide un alt magazin în luna decembrie, în Craiova”, a mai adăugat Adina Țăranu.
 

Povestea brandului

 
1958. Ahmet Ortakcı a servit ca III. între 1958 și 1961. A început în sector ca ucenic în timpul construcției clădirii Marii Adunări Naționale a Turciei și al aplicării mobilierului acesteia, iar în acest fel, a început să-și contureze propria aventură prin dezvoltarea tehnicilor de producție și aplicare a mobilierului. a învățat de la maeștri germani. Începând din acest an, Ahmet Ortakcı a început să producă vopsea pentru lemn cu materialele pe care le-a procurat de la un producător de vopsea pulbere cu care a colaborat în Marele Bazar din Istanbul și a dus această aventură într-o dimensiune cu totul nouă odată cu înființarea companiei Özen Kardeşler Mobilya în 1965.


 
De-a lungul anilor afacerea de familie a crescut ajungând un adevărat reper pe piața mobilei. Nill's Furniture oferă clienților săi opțiuni de mobilier din lemn de calitate și modern, cu cele 17 magazine din toată Turcia. Prin aceste magazine situate în peste 40 de orașe, puteți găsi o gamă largă de mobilier elegant, confortabil și funcțional pentru casele și locurile de muncă. De altfel, primul magazin din România s-a deschis în septembrie 2024 la Constanța, al doilea urmând a fi deschis în decembrie, la Craiova.
 
În galeria FOTO puteți observa o parte din produsele expuse în showroomul Nill’s Furniture Design, din cadrul complexului rezidențial Southside Residence Constanța.
 


Citește și
 
Nill's Furniture Design deschide un magazin de mobilă la Constanța (GALERIE FOTO)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii