Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" Constanța, în tabăra de vară din Câmpulung Moldovenesc

ro

25 Jul, 2024 10:30 273 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța




De la începutul săptămânii, 43 de elevi ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza", însoțiți de cadre militare și didactice se află în tabăra de vară din Câmpulung Moldovenesc.
 
Pe parcursul taberei, elevii vizitează puncte de interes turistic din zonă și participă la drumeții pe munte. Până acum au parcurs traseul montan pe Vârful Rarău, până la Pietrele Doamnei, experiență care le-a oferit nu doar ocazia de a se apropia de natură, ci și de a-și testa rezistența și spiritul de echipă.
 

„Următoarea zi de tabără a marcat o nouă aventură în natură pentru elevii noștri. Aceștia au făcut o drumeție captivantă până la Pietrele Moara Dracului, admirând peisajele pitorești și respirând aerul curat de munte”, spun reprezentanții Colegiului  Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" într-o postare pe Facebook.

 
După această experiență în natură, au vizitat Muzeul de Artă a Lemnului din centrul orașului Câmpulung Moldovenesc, unde au fost fascinați de colecțiile de sculpturi și obiecte tradiționale. A fost o zi plină de descoperiri și încântare pentru toți participanții, conform sursei.
 
 
 
Citește și
 Știri Constanța Înaintare în grad la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii