Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii au petrecut o zi din cadrul programului ,,Școala Verde” alături de jandarmii din Tulcea (FOTO)

ro

23 Oct, 2024 15:38 322 Marime text

Sursa foto: IJJ Tulcea





Astăzi, 23 octombrie 2024, peste 200 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale Nr.12 Tulcea au călcat pragul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea pentru a petrece o zi alături de jandarmi, dar și de camarazii lor necuvântători, câinii de serviciu.
 
Copiii au avut ocazia să vadă echipamentele specifice utilizate de jandarmii tulceni, autospecialele de serviciu, să se familiarizeze cu misiunile executate de aceștia, dar au aflat mai multe și despre câinii de serviciu, care și-au demonstrat prin exercițiile executate abilitățile și legătura puternică pe care o au cu conductorii lor, menționează IJJ Tulcea.
 

„Întrebările copiilor nu au fost puține, iar noi am încercat să le oferim cât mai multe informații legate de personalitatea și activitatea pe care o desfășoară fiecare patruped, dar și aspecte legate de rolul important pe care aceștia îl au în misiunile executate alături de conductorii lor”, spun  jandarmii tulceni.

 

„, Așa a fost astăzi în cadrul programului ,,Școala Verde”: bucurie, curiozitate, multe întrebări și aprecierea noastră pentru organizarea unor astfel de activități de către profesori”, mai adaugă jandarmii tulceni.
 
Citește și
IJJ Constanța cumpără combinezoane de iarnă pentru intervenții speciale de la o firmă din Oradea (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii