Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ENGIE România. Programul centrelor de relații cu clienții pe 24 iunie

ro

21 Jun, 2024 14:51 389 Marime text
foto: ENGIE Centrele de relaţii cu clienţii ale ENGIE România vor fi închise luni, 24 iunie, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului obișnuit al centrului comercial. De asemenea,  serviciul de call-center național va fi indisponibil.

Clienții pot transmite solicitări online, prin intermediul formularului de contact și poate fi accesat direct pe site-ul companiei.
 
Informații utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE, care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play, transmit reprezentanții ENGIE România. 
 
Începând de marți, 25 iunie, centrele de relații cu clienții și serviciul de call-center revin la programul uzual de funcţionare, disponibil pe engie.ro.
 
 
 
Despre ENGIE România
 
Grupul de companii ENGIE Romania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producție din surse regenerabile și furnizare de energie electrică, precum și soluții verzi și servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice.

ENGIE România şi filialele sale deservesc un portofoliu de aproape 2.250.000 de clienţi, operează o reţea de distribuţie de 23.255 km, deţin o capacitate de producție din surse verzi de 202 MW şi au peste 4.300 de angajaţi.

Grupul ENGIE Romania a realizat investiții în valoare de 6.760 milioane de lei din 2005 până la 31 decembrie 2023.



Citește și:

ENGIE a finalizat procesul de achiziție a unui parc eolian cu o capacitate de 80 MW în județul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii