Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eolica Dobrogea One SA operează un parc în comuna Mihai Viteazu, județul Constanța Consiliul Concurenței analizează preluarea Eolica Dobrogea One SA de către Premier Renewable Invest CO SRL

ro

06 Jun, 2024 14:22 604 Marime text
Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Premier Renewable Invest Co S.R.L. intenționează să preia Eolica Dobrogea One S.A. Premier Renewable Invest Co S.R.L., o societate de tip holding, înființată în scopul achiziției Eolica Dobrogea One S.A., face parte din grupul Premier Energy.

Grupul Premier Energy este activ în domeniul producerii, comercializării și furnizării energiei electrice, în domeniul comercializării certificatelor verzi, în distribuția și furnizarea de gaze naturale, precum și în activități conexe distribuției de gaze naturale.

Eolica Dobrogea One S.A. este producător de energie electrică eoliană și operează un parc cu o capacitate instalată de 80 MW, amplasat în comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, transmite un comunicat al Consiliului Concurenței. 

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.



Despre Eolica Dobrogea One SA
 
Firma Eolica Dobrogea One SA din Bucuresti, a fost înființată la data de 06.02.2008 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 3511 - Producția de energie electrică.

Cifra de afaceri Eolica Dobrogea One SA a fost de 192,193,928.00 lei în anul 2022, cu un profit de 86,538,910.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 461.11%.

Eolica Dobrogea One SA a raportat un număr de 0 angajați în anul 2022.
 
Acționari sunt Iberdrola Renewables Romania SRL și Iberenova Promociones SA.
 
Administratori sunt Carlos Serrano Lopez, Cesar Calvo Hernaez, Garay Ibarreche Borja  din Spania.


Citește și:

EP Wind Project (ROM) Six SA deține o centrală eoliană în județul ConstanțaConsiliul Concurenței a autorizat preluarea Ep Wind Project (Rom) Six de către Engie România
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii