Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este vizată o licitație organizată de primăria Ciorcâlia din județul Constanța Autoprima Serv SRL pierde la CNSC!

ro

07 Aug, 2024 10:03 229 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2202/C9/2390 din 06.08.2024 la contestația nr. 2113/10.07.2024, depusă de asocierea AUTOPRIMA SERV SRL (lider) – ACTUAL TOP CONSULTING SRL (membru), prin liderul asocierii AUTOPRIMA SERV SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată legal prin Adrian Balagiu, director general,privind procedura simplificată organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția investiției publice: „Extindere rețea de canalizare în comuna Ciorcârlia, județul Constanța", cod CPV45332000-3 Lucrări de instalații de apă și canalizare și de conducte de evacuare (Rev.2).

Contestatoarea a solicitat:

I. Cu privire la rezultatul procedurii de atribuire: Invalidarea deciziei autorității contractante prin care s-a dispus anularea procedurii de atribuire; anularea comunicării autorităţii contractante nr. 4622/03.07.2024, publicată în SEAP la data de 03.07.2024 și a raportului procedurii nr. 4621/03.07.2024 publicat în SEAP în data de 03.07.2024, sub aspectul conţinutului și modalității de fundamentare a acestora prin intermediul activităților, rezoluţiilor și a tuturor documentelor subsecvente întreprinse/desfășurate/emise de către comisia de evaluare referitoare la verificarea propunerii tehnice depuse în cadrul procedurii de către asociere și obligarea autorității contractante la reluarea ori continuarea procedurii de atribuire și verificarea cu temeinicie a propunerii sale tehnice depuse în cadrul procedurii, ținându-se cont de toate aspectele pe care le evidenţiază în contestație.

II. Cu privire la legalitatea documentelor: constatarea caracterului nelegal al comunicării și raportului mai sus menționate luând în considerare secţiunile referitoare la modalitatea de verificare a propunerii sale tehnice și a tuturor documentelor subsecvente (raport tehnic, procese verbale etc.) referitoare la evaluarea ofertei sale.

Pentru aceste motive,în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a  respins, ca nefondată, contestația formulată de asocierea AUTOPRIMA SERV SRL (lider) – ACTUAL TOP CONSULTING SRL (membru), prin liderul asocierii AUTOPRIMA SERV SRL, în contradictoriu cu Primăria comunei Ciorcârlia.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016.


Autoprima SERV SRL
 

Potrivit termene.ro, Autoprima Serv SRL a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 181 bis.
 
Firma are un punct de lucru și în Ovidiu, județul Constanța.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Adrian Balagiu și Iudit Balagiu.
 
Numele lui Adrian Balagiu figurează și în Road Mix Technology SRL București și Roadmax Construct SRL Constanța.
 
Autoprima Serv SRL figurează cu 103 achiziții directe (Confort Urban SRL, Orașul Techirghiol, Comuna Cobadin, Comuna Costinești printre autoritățile contractante) și 212 contracte publice (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Comuna Limanu, Orașul Eforie, Municipiul Medgidia, Municipiul Tulcea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Autoprima Serv SRL a declarat 204 angajați, profit peste 25,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 198,8 milioane de lei.
 
Actual Top Consulting SRL  

Firma a fost înființată în anul 2021 și are sediul în municipiul București Sectorul 2, strada Johannes K. Kepler, nr. 4. Firma provine din - schimbare sediu în alt județ (din Constanța).

Capital social subscris de 420 lei, integral vărsat, este compus din 42 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
 
Nica Sorin-Dragoș este asociat unic și administrator al firmei, care desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În anul 2022, firma cu 4 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.175.889 lei și un profit net de 820.501 lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Documentarea materialului are la bază informații de pe www.licitațiapublica.ro și www.termene.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii